Ženske, rojene v teh znamenjih, bodo v 2020 najsrečnejše!

14293
14293

Si tudi ti med njimi?

LEVINJA

Levinje so vedno rade v središču pozornosti in nič drugače ne bo v letu, ki prihaja. Zaradi močnega značaja vedo, kaj hočejo in njihova privlačna osebnost jim omogoča, da točno to vedno dosežejo.

Ljudje okoli njih so nad njimi naravnost navdušeni in vedno uživajo v njihovi družbi. Levinjina sreča so zmage in teh bo v letu 2020 ogromno. Zaradi svojega pozitivnega odnosa do vseh stvari v svojem življenju, bo privlačila uspeh za uspehom.

Če bo prišlo do kakšne ovire, bo to prenesla kot zmagovalka in situacijo izkoristila za učenje, osebno rast ter izboljšanje odnosov. 
V ljubezni bo levinja iskala srečo nekje v sredini leta, a vsaka izkušnja ne bo pozitivna. Na koncu bo točno vedela, zakaj ne! 

DEVICA

Devica bo v letu 2020 našla sebe. Odkrivala bo globine svoje osebnosti in poslušala svoje želje, ne samo vseh ostalih ljudi, ki je sploh prav ne poznajo ali razumejo.

V prihajajočem letu bo našla tudi srečo v ljubezni in duševni mir. S svojimi prijatelji in prijateljicami bo svoje vezi še utrdila, z družino se bo razumela odlično, v svoje življenje pa bo spustila tudi nove ljudi.

Tiste ljudi, ki je ne bodo osrečevali, bo enostavno vrgla iz svojega življenja. Njene zdravje bo v novem letu odlično, saj bo aktivna, brez stresa in v načrtovanju zanimivih projektov, ki jo bodo dali nov, pozitiven zagon.

Služba ji bo tako prinašala veselje, ki ga je prej na delovnem mestu že malce pogrešala, zdaj pa se ga bo lotila z novo vnemo.

STRELKA

Najbolj avanturistično znamenje zodiaka bo v letu 2020 našlo svojo svobodo, strelka bo razmišljala globoko in domiselno kot še nikoli.

Že tako se zdi, da ne pozna meja, kar bo v naslednjem letu tudi dokazala in še bolj močno bo verjela, da lahko doseže vse, kar si zamisli.

Ciljala bo visoko na vseh področjih življenja, ovir sploh ne bo poznala. Veliko bo potovala in se posvečala svoji karieri, ki ji bo prinesla zadovoljstvo.
Žal bo na začetku leta izgubila nekaj svojih najožjih prijateljev, a kasneje bo ugotovila, da je brez njih dejansko na boljšem, saj so jo samo držali nazaj. Kmalu bo našla nove ljudi, ki jo bodo presenetili na najboljše možne načine in ji vrnili vero v odnose.

 

Vir

14293

Nalaganje vsebine...

Loading...