Pogosto zastavljena vprašanja

Nisem prejel navodil o plačilu – QR UPN plačilo preko osebnega računa/mobilne banke
Vstopnico plačate tako, da uporabite QR UPN nalog, ki se vam je prikazal ob koncu nakupa, je bil poslan na vaš e-mail in se tudi nahaja v vašem osebnem profilu https://www.mladismo.si/profil/vstopnice <:link> kot prikaz vaših rezervacij, kjer je tudi vidite kako dolgo je še aktivna rezervacija. Tako, lahko skenirate QR kodo s pomočjo mobilne banke ali ročno prepište podatke v spletno banko oz. na fizični UPN obrazec za fizično plačilo. Če podatkov za nakazilo niste prejeli oz. jih ne najdete, nam pišite na info@mladismo.si.


Ne morem izvršiti nakupa s pomočjo KREDITNE ali DEBETNE KARTICE
Pri nakupu s pomočjo maestro ali kreditne kartice je potrebno imeti kartico, ki ima določeno in zapisano CVC kodo, to je tri mestna številka na zadnji strani kartice. Samo s takšnim tipom kartice lahko plačujete preko spleta. Prav tako pa je potrebno za vrednosti nakupov nad 100 EUR imeti vklopljen 3D secure varnostno potrjevanje nakupov preko SMS- sporočil banke. Funkcija mora bili vklopljena s strani banke izdajateljice posamezne kartice. V primeru, da nakupa vseeno ne morete izvesti – naredite print screen sporočila težave in nam pošljite preko sporočila na FB mladi.smo ali pa e-mail info@mladismo.si


Plačal/a sem vstopnice prek UPN. Kdaj bodo vidne v mojem osebnem mladi.smo profilu?
Vaše plačilo se bo avtomatsko uvozilo naslednji dan od izvedenega plačila ob 7.30 uri, tako da bodo vaše e-vstopnice vidna v vašem profilu najkasneje v roku 24 ur od plačila. Če po več dneh vstopnic še vedno ne vidite, nam pišite na info@mladismo.si.


Kako prevzamem vstopnice?
Mladi.smo izvaja storitev na način elektronskih vstopnic, kar pomeni, da ni fizičnih vstopnic. Vstopnica se nahaja do uporabe( vstopa na dogodek) ali konca dogodka v vašem osebnem profilu. Na dogodek vstopite s pomočjo osebnega dokumneta ( POZOR! Samo osebna izkaznica ali potni list.) Vstopnica je veljavna na vaše osebno ime oz. dokument.

Če ste kupili več vstopnic za druge osebe, ki ne bodo vstopile skupaj z vami, pa jih je potrebno prenesti na druge mladi.smo uporabnike. Uporabite Funkcijo prenesi vstopnico, kjer zapišete EMŠO registriranega uporabnika in jo prenesete.


Nisem prejel/a navodil o vstopu na dogodek.
Vaše ime (+št. kupljenih vstopnic) smo ob plačilu zapisali na elektronski seznam gostov (GUEST LIST), vrsta in pa število kart pa se nahaja v vašem osebnem profilu in jih lahko uporabite z vašim osebnm dokumentom. Vstopnice prevzamete na glavnem vhodu dogodka z osebnim dokumentom. Če imate glede vstopa še kakšno vprašanje, nam pišite na info@mladismo.si.


Kako prenesem vstopnice na prijatelje?
V primeru, da ste kupili vstopnico za drugo osebo IN TA NE BO VSTOPILA Z VAMI NA DOGODEK, ji vstopnico lahko prenesete elektronsko, vendar mora biti ta oseba prav tako registrirana v portal www.mladismo.si.
1) Za prenos vstopnice morate biti registrirani v portal MLADI.SMO
2) Vse kupljene vstopnice lahko vidite v vašem osebnem profilu (zavihek MOJ PROFIL - v zgornjem meniju)
3) Oseba, ki ji prenašate vstopnico, mora biti prav tako registrirana v portal MLADI.SMO. V primeru, da oseba ni registrirana oz. nima vnesenega polja EMŠO, ji vstopnice ne morete prenesti.
4) V polje EMŠO prejemnika vpišete EMŠO osebe, kateri želite vstopnico prenesti in kliknete "prenesi vstopnico". Tako je vstopnica prenešena.
5) Če je prenos uspešen, se vstopnica prenese v območje prenešenih vstopnic.
6) Prenos vstopnice lahko prekličete v roku 1 ure.
7) Prenos vstopnice ni več možen 24 ur pred pričetkom dogodka.
Za vstop obvezno potrebujete osebni dokument.


Zakaj potrebujete moj EMŠO?
EMŠO, ki nam ga vpišete ob prijavi/registraciji je v sistem kriptiran in je zagotovljena sledljivost morebitnega vpogleda ( zaradi tehničnih težav ali vašega zahtevka) s strani pooblaščene osebe mladi.smo.

EMŠO nam pomaga pri lažjem identificiranju in prenašanju vstopnic iz enega profila na drugega, saj nam s tem zagotovite, da ste to dejansko vi in da lahko glede na starostno omejitve res kupite vstopnico. Prav tako pa na ta način preprečujemo zlorabe ponarejanja vstopnic, kar se dogaja pri fizičnih vstopnicah, ki se jih lahko natisne. Nakup preko mladi.smo vam tago zagotavlja navišjo raven varnosti, tudi če vstopnico kupite od drugega uporabnika mladi.smo.

Osebni podatki pa so v našem sistemu dobro varovani in jih ne izkoriščamo v tržne namene, razen če to možnost izberete v svojem profilu.