Kako seksajo posamezna astrološka znamenja?

24401
24401

Vsako astrološko znamenje ima nekoliko drugačen odnos do seksa in je naklonjeno drugačnim seksualnim praksam.

OVEN

ONA: Vedno in povsod za seks

Spolnost ovnici zelo veliko pomeni, saj zna brez zadržkov in nepotrebnega sramu zelo uživati. Tega se dobro zaveda, zato izkoristi vsako priložnost za telesno ljubezen. Ovnica izraža svojo seksualnost po eni strani zelo preprosto in prvinsko, saj ne potrebuje zapletenih postopkov in dolge priprave, da se ogreje in pusti pripeljati do vrhunskega užitka. Po drugi strani pa je, kakor da bi izbruhnil vulkan, ker je zelo temperamentna in ne pozna zadržkov ter ovir.

Njeno poželenje je zelo hitro prebujeno: pogosto je voljna in njen erotični naboj jo zelo hitro pripelje do vrhunca. Kadar si zaželi seksa, stopi v akcijo brez oklevanja. Pogosto prevzame pobudo in naredi vse, da sta tako ona kot njen partner srečna in zadovoljna. Zaradi vsega tega je med moškimi zelo zaželena.

ON: Pravi dar za svojo družico

Oven je nor na spolnost in erotiko. A pri tem je bolj požrešen kot izbirčen in daje prednost količini pred kakovostjo, hitrosti pred počasnostjo … Oven hitro prevzame dominanten položaj in gre tako kot ovnica naravnost proti vrhuncu. O sramežljivosti pri ovnu ni govora in že njegovi poljubi – je namreč prvak francoskega poljubljanja – nakazujejo dolge in vroče ure in noči.

Seks z njim je kot neurje, saj je oven glasen, hiter in oblasten. Včasih je tako neposreden, da tvega celo ostro zavrnitev, njegovi partnerici pa včasih tudi ni všeč, da seksa bolj s telesom kot s srcem. A v pravi kombinaciji je lahko tudi zelo čuten in pravi dar za svojo družico. Oven je najbolj priljubljen med spolno prvinskimi znamenji.

BIK

ONA: Silno spolno poželenje

Spolna in čustvena energija sta za erotično prebujeno bikico nujno povezani. Težko se spusti v telesno avanturo z nekom, do katerega ne čuti ljubezni ali vsaj velike naklonjenosti. Obdarjena je s silnim spolnim poželenjem, a je kljub temu zelo zahtevna. Zadovoljna je samo s partnerjem, ki jo dobro obvladuje in ji zna ponuditi celotno lestvico telesnih užitkov.

Erotični temperament bikice je močan in dolgotrajen. Kot ljubimka je sijajna in si jo lahko želijo najzahtevnejši moški. A ti so uspešni samo, če se je ne bojijo, ampak jih ona zaradi njihove telesne in duhovne moči občuduje. Dolgoročno lahko v telesnem smislu deluje samo z duhovno močnejšimi od sebe.

ON: Mojster čutnosti in naslade

Bik je najbolj čutno moško znamenje in spolnost je zanj užitek, za katerega se je vredno potruditi in si vzeti dovolj časa. Hiter seks morda včasih, toda večinoma bik z veseljem porabi kar nekaj časa, da pride do vsaj enega orgazma, še raje pa jih ima več. Je namreč zelo predan ljubimec, ki se spolnosti loti z vsemi čuti.

Pri seksu je bik videti, kakor da bi se požvižgal na žensko ob njem, tako z vsem telesom in srcem se ga loteva. Nima pretirane domišljije in je precej primaren, da ne rečemo živalski. A njegovi ognjeviti poljubi so pravo darilo za njegovo partnerico. Je mojster čutnosti z usti in rokami in če se mu njegova partnerica prepusti, bo počasi, brez prehitevanja, doživela prave eksplozije naslade povsod, kjer se je bo dotaknil.

DVOJČKA

ONA: Večna pubertetnica in radovednica

Dvojčica izžareva erotični naboj skozi dialog, besedne igrice in spogledovanje in ne toliko z mesenostjo. Dejali bi lahko, da je dvojčica večna pubertetnica in jo spolnost zanima bolj zaradi radovednosti kot zaradi poželenja. Da se ogreje, potrebuje nekaj priprave, pa tudi pozneje se ji seksualni gibi zdijo kar nekoliko smešni, če ne vsebujejo intelektualnega naboja.

Uresničevanje spolnih fantazij in malce nenavadni prebliski njenega partnerja jo bodo polagoma pripeljali do visoke čutnosti in šele s tistim, ki jo bo dojel takšno, kakršna je, bo lahko uživala brez meja in zavor. Dvojčica zagotovo dobro premisli, s kom se bo spustila v seksualno avanturo, ko pa se odloči, je zelo čutna in poželjiva.

ON: Ko seksa, veliko govori

Dvojčkov sloves dvojne osebnosti se izraža tudi pri seksu. Že ob poljubih za ogrevanje mu ne gre samo za fizični stik, ampak tudi za besednega. Ne bodite presenečeni, če med seksom svoja dejanja poudarja tudi z besedami, še več, če vam to prija, bosta skupaj dosegla najbolj vroče erotično vzdušje.
Poseben čar daje dvojčku njegova ležernost. Z njim se vam ne bo nikoli mudilo, saj daje vtis, da je samo z vami in za vas in da bo to trajalo večno. Z dvojčkom ne hitite, ampak se poskusite popolnoma sprostiti, saj bo, sicer bolj počasi, zagotovo znal poskrbeti za navale užitka. Še nekaj je značilno za moškega dvojčka: ni ravno navdušen nad naravnimi telesnimi vonji in diskretno nanesena kapljica nežnega parfuma na pravem mestu bo nanj učinkovala kot čudežni eliksir.

RAK

ONA: Enkrat nenasitna, drugič nezainteresirana

Spolnost rakice se bo razcvetela šele takrat, ko se bo s svojim partnerjem ujela tudi v čustvenem smislu, ko se bo počutila ljubljeno, občudovano in varno. Rakica potrebuje veliko nežnosti in občutka varnosti, saj je njen spolni temperament drugače muhast. Enkrat je nenasitna, drugič pa je seks sploh ne bo zanimal.

Zelo občutljiva je za okolje in za sprostitev potrebuje dobro erotično vzdušje, poleg tega pa mora biti njen partner tudi nekoliko spretnejši kot pri drugih znamenjih. Če je vse, kot mora biti, se predaja brez zadržkov. Njena spolna domišljija je velika in njene fantazije sodijo med najbolj nenavadne. To seveda ne pomeni, da je perverznica, ampak da se je v nekaterih okoliščinah zmožna toliko sprostiti, da pozabi na vse zavore.

ON: Počasen seks z veliko poljubi

Odrasel rak je kot majhen otrok, pri katerem ima partnerica občutek, da bi bil še vedno rad prisesan na materine prsi. Zelo rad se nežno in počasi poljublja po vsem telesu, zaradi česar je med ženskami zelo zaželen. Je občutljiv in z njim je treba ravnati precej nežno.

Ženske, ki imajo raje divji seks, so ob raku lahko razočarane. A če ne prevzamejo pobude, se lahko zgodi, da sta razočarana oba. Rak bi se ves čas crkljal, zato mora njegova partnerica poskrbeti, da od predigre napredujeta v naslednjo fazo. A to naj stori nežno in neprisiljeno, saj se je bo rak drugače ustrašil.

LEV

ONA: Magnet za spolno najzahtevnejše moške

Za levinjo je seks ena najbolj izpopolnjenih oblik izražanja same sebe. Ne samo, da ne pozna zadržkov in tabujev, vztrajno se trudi, da je v erotičnem smislu vedno zadovolj(e)na. Zato jo imajo nekateri lahko za preveč spolno razvneto, celo nimfomanko, a po krivici. Levinja vsebuje veliko spolne moči, je vroča in strastna ter pravi magnet za najzahtevnejše moške.

Čeprav je ujeta v najosnovnejše spolne nagibe, vztraja pri ohranjanju svojega visokega položaja in naredi vse, da ostane kraljica. Želi si biti občudovana in oboževana, tako telesno kot tudi duhovno. Vsako obotavljanje partnerja jemlje kot žalitev, zato se ji je treba stoodstotno posvetiti. Bolj kot dolgotrajno predigro in igrice obožuje divji ritem naravnost do vrhunca.

ON: Prava žival v postelji

Lev je pri seksu zares prava žival! Prav gotovo bi bil zmagovalec tekmovanja za najdaljši seks ali za največ osvojenih “samic” v določenem času. A lev svoje silne spolne moči ne razdaja kar vsevprek. Dobi jo samo tista, ki si jo zasluži, to pa ji uspe s popolno podreditvijo in občudovanjem. Kralj živali rad vidi svojo družico, kako se trese od občudovanja in spoštovanja do njega.

Z levom se pač ne gre igrati. S prevzemanjem pobude mu ženska vzame dostojanstvo in ga poniža, zato mu je treba slediti in znati nakazati svoje spolne želje. Že od začetka je zanjo bolje, da malo popusti, saj bo nagrajena z užitki, ki ji jih bo naklonil lev z vsemi svojimi čuti in s telesom.

DEVICA

ONA: Sprva nezaupljiva, potem …

Devica, nekoliko nezaupljiva do svojih lastnih spolnih spodbud, je nagnjena k analiziranju in razumevanju, kaj se ji dogaja, namesto da bi stremela k čistemu užitku. Ujeta je med svoje nekoliko skrite telesne potrebe in željo po tem, da obdrži nadzor, zato je večkrat videti nekoliko hladna. A s partnerjem, ob katerem se počuti čaščeno in sprejeto, se njen močni spolni naboj izraža brez predsodkov in meja.

Devica v vsem išče estetsko plat, zato jo vulgarnost in obscenost lahko povsem vržeta iz tira. Naravnost in divje je prav gotovo ne boste spravili do tega, da se vam bo z veseljem predala. Devica potrebuje dolge priprave, veliko predigre in ogromno nežnosti, da se ogreje in pozabi na svoje strahove.

ON: Seksa bolj s srcem kot s telesom

Za devičnika je spolnost zelo resna zadeva. Telesno se nikakor ne razdaja kar tako, ampak mora do ženske čutiti veliko naklonjenosti, če ne celo ljubezni. V telesno avanturo se devičnik spusti šele po dolgem razmisleku in šele takrat, ko so izpolnjeni vsi pogoji. Sprva je zelo zadržan, zato ga ne sodite po prvem poljubu ali seksu, saj je takrat še preveč čustveno obremenjen, da bi bil popolnoma sproščen. Seks je zanj samo pika na i globokemu čustvenemu odnosu.

Devičnik bolj kot s telesom seksa s srcem, rad improvizira in ne razmišlja o tehniki in uresničevanju erotičnih fantazij. A z vsakim poljubom ali spolnim odnosom se bo močneje razvnel, še bolj pa, če mu bo njegova partnerica pokazala, kako dobro se počuti ob njem. Takrat jo bo v znak hvaležnosti obdaril z morjem nežnosti in topline.

TEHTNICA

ONA: Nekje med mesenostjo in duhovnostjo

Da se ogreje, potrebuje tehtnica harmonijo in ravnovesje. Vsakršna naglica, improvizacija ali nered jo v trenutku ohladijo. Njeno spolno poželenje ne pozna vzponov in padcev, ves čas je nekje na sredini, med vročino in hladom, med telesnostjo in duhom, med živalskostjo in rafiniranostjo, med nagonom in ljubezenskimi igricami. Zanjo je zelo pomembno okolje: prava svetloba, temperatura, vonji, glasbena kulisa …

Tehtnica se bo s svojim čutom za estetiko težko sprijaznila s partnerjem, ki se ji po njenih merilih ne zdi lep. A njena merila niso povsem vsakdanja, lepota po njenem mnenju vključuje predvsem galantnost, urejenost, vljudnost in udvorljivost. Prav tako tudi ženska tehtnica rada ugaja in se je pri seksu pripravljena zelo potruditi za svojega partnerja.

ON: Brez polovičarstva, a le z urejeno partnerico

Moški, rojen v znamenju tehtnice, se seksa loteva intenzivno, ognjevito in požrešno, brez sledu o kakšni mlačnosti ali polovičarstvu. Pri tem ne mara  rutine, ampak se vedno trudi, da bi bil drugačen, poseben, edinstven … Rad se poljublja, a se tega tudi hitro naveliča in se poda v naslednjo fazo. Z dušo in telesom je predan končnemu spolnemu cilju, njegova partnerica pa nikakor ne sme biti preveč sramežljiva in zadržana. Tako kot on se mora tudi ona seksa lotiti z vsemi svojimi močmi, sicer bo razočaran.

Če želi, da jo bo obdaroval s svojo naklonjenostjo, mora biti partnerica v zelo dobri psihofizični kondiciji in – ker se mu zdi zelo pomemben zunanji videz – tudi urejena. Depilacija, higiena, urejeni nohti, pričeska, vse to šteje še bolj kot pri drugih znamenjih. Ob vseh izpolnjenih pogojih je seks z moškim, rojenim v znamenju tehtnice, božanski, zato se splača potruditi.

ŠKORPIJON

ONA: Prava umetnica seksa

Škorpijonka je prava umetnica seksa in skorajda ni okoliščin, ki jih ne bi hotela izkoristiti za ta svoj dar. Seveda to ne pomeni, da bo zadovoljna z vsakomer in za vsako ceno. Nasprotno, tako kot je strastna in predana seksu, tako je tudi zahtevna. Doseči hoče največ in to vključuje tudi najvišja merila pri izbiri partnerja. Avanture je navadno ne zanimajo, saj išče absolutno ljubezen. Ko jo najde, seksa s strastno predanostjo, rada eksperimentira in se nikoli ne naveliča.

Pri seksu je  zahtevna in vsakdanje situacije je ne zadovoljijo. Nekatere škorpijonke kažejo rahlo željo po sadomazohizmu, zato bolj v svojih spolnih fantazijah kot zares pogosto uživajo v grobem in nikakor ne umirjenem seksu.

ON: Popusti vajeti in na juriš!

Tudi škorpijon je velik umetnik seksa. Že njegovi poljubi zaslepijo vsako, ki so ji dani, in to seveda ni vsaka. Blizu dovoli le tistim izbrankam, s katerimi se čuti globoko čustveno povezanega. Škorpijon je zelo zahteven v spolnem smislu, saj je seks izraz velike ljubezni.

Njegova taktika pri seksu je prav gotovo popustiti vse vajeti in na juriš. Ne upošteva nobenih pravil in nasvetov, ko z vsem srcem in telesom z največjim veseljem pleza čez ovire in se pri tem zanaša samo na svoja čustva in intuicijo. Seks s škorpijonom ni nekaj vsakdanjega in rutinskega, ampak je vedno presenetljivo očarljiv. Ker je škorpijon tako zelo občutljiv, je prav seks priložnost, da iz njega izvabite vse mogoče obljube, tudi o poroki, ki jih ne bo prelomil.

STRELEC

ONA: Divje in strastno ali sploh ne

Za strelko je seks najnaravnejša in najzabavnejša dejavnost na svetu. Ne pozna ne zavor ne predsodkov, čeprav bi po planetarni logiki nanjo lahko vplivale tudi negativne silnice. Pri seksu je vitalna in zahtevna, rada prevzame pobudo, se ne obremenjuje in ne komplicira.

Zaradi njenega naravnega in spontanega odnosa do seksa je v nevarnosti, da jo tradicionalisti lahko označijo za agresivno, a bolj napačno to ne bi moglo biti. Edino, kar bi se dalo očitati spolno zelo prebujeni strelki, je, da se nikoli ne zadovolji z mlačnim ali rutinskim seksom. Vedno poskrbi za to, da je divje in strastno – ali pa seksa ni.

ON: Vedno razburljivo na nenavadnih lokacijah

Strelec tudi pri seksu deluje po dveh osnovnih principih – rad izziva in si vedno želi kaj novega. Če to prenesemo na spolnost, dobimo strelca, ki bi najraje seksal na najbolj nenavadnih krajih in ob najbolj čudnih priložnostih. Tudi ko se malce umiri in naveliča iskanja vedno novih lokacij, bo pri seksu inovativen in iznajdljiv.

Veliko krivico bi mu naredili, če bi trdili, da ob vsem tem pozablja na čustva in duhovno plat zadeve. Je zelo čustven, a to precej dobro skriva za svojim mačo videzom. Kljub vsemu pa je najboljši način, da ga ženska dodobra začara, če se mu sprva malce izmika. Ko se bo ogrel zanjo, bo naredil vse, da jo bo obdržal in jo obdaril z vedno razburljivim seksom.

KOZOROG

ONA: Telesno seksualna, po duši pa ne

Kozoroginja je do spolnosti nekoliko zadržana in mnogi ji zato pripisujejo sramežljivost. Pravzaprav pa vsebuje zelo veliko spolno moč in željo, zaradi česar je včasih v dvomih. Njeno telo je seksualno, duša pa ne, zato potrebuje veliko časa in nekaj izkušenj, da se nauči uživati in da se navadi na partnerja.

Ta mora biti z njo zelo nežen, potrpežljiv in ljubeč. Počutiti se mora sprejeto in oboževano, da se sploh lahko izrazi njen močni erotični naboj. Ko se to zgodi, jo zelo rado zanese v erotične eksperimente, nad katerimi so presenečeni tudi spolno najzahtevnejši moški. Drugače pa se bo zaprla vase in ji sploh ne bo veliko do seksa.

ON: Dober kozorog, star kozorog!

Po eni strani je kozorog strašansko privlačen in lahko v hipu zmeša glavo številnim ženskam, po drugi strani pa je pri seksu precej racionalen, saj se mu zdi, da je vsakršno izkazovanje čustev za moškega poniževalno.

Sprva kozorog ni ravno zadetek na loteriji, a se z leti izboljšuje. Žensko, ki ji s toplino in ljubeznijo sčasoma uspe “odmrzniti” hladnega kozoroga, izjemno spoštuje in je pripravljen zanjo narediti vse. Iz zadržanega in nekoliko nerodnega ljubimca se bo spremenil v vročega raziskovalca svojega in partneričinega spola ter oba s svojo vztrajnostjo pripeljal do velikih užitkov. Kozorog se mora otresti samo nekaterih predsodkov in lahko postane najboljši ljubimec na svetu.

VODNAR

ONA: Nagnjena k perverznostim

Razmišljujoča vodnarka še zdaleč ni hladna, kot ji radi pripisujejo. Res pa je, da je takšna včasih še takrat, ko bi že vse druge ženske že hlastale za zrakom. Vodnarka hoče tudi pri seksu ohraniti intelektualno raven in vodilni položaj, zato pri njej ogrevanje traja nekoliko dlje časa. Toda ko je končno razvneta, rada eksperimentira in je nagnjena k perverznostim. Zaradi svoje želje po izvirnosti in preizkušanju neznanega rada izziva.

Vodnarka spolno ni toliko zahtevna, kot je prilagodljiva. Prav lepo lahko živi tudi brez seksa, a ko je njena strast nazadnje prebujena, postane nestrpna in neučakana ter zelo slabo prenaša zavrnitev. Takrat jo je treba upoštevati, sicer tvegate prepir in užaljenost.

ON: Veliko grdih besed

Nepredvidljivi vodnar je lahko prava mora ali pa glavni zadetek na loteriji. Odvisno pač od tega, koliko muh je pripravljena prenašati njegova partnerica. Večni upornik in iskalec svobode je tak tudi pri seksu. Je popolnoma nekonvencionalen, rad se gre perverzne igrice in med seksom veliko in grdo govori.

Vodnarjeva partnerica mora biti neodvisna, nekoliko odštekana in obvezno mora prevzeti pobudo. Čeprav daje vodnar vtis, da je najbolj zadovoljen sam s sabo, pa bo v postelji, še večkrat pa zunaj nje – kajti tako ni dolgočasno – naravnost ponorel, če se ga bo z dobrimi prijemi in veliko izvirnosti lotila ženska, ki natančno ve, kaj hoče. Mlačnost, rutina in vsakdanji gibi ga ne zanimajo, zelo hitro si bo nasprotje poiskal drugje.

RIBI

ONA: Seksajo šepetaje in nežno

Za ribico ima spolnost zelo različne oblike, med katerimi prevladujeta romantika in čustvenost. Le vsakdanjost in vulgarnost ne sodita sem. Težko bi rekli, da so ribice zelo seksualne ženske, čeprav bi jim delali krivico, če bi jih označili za hladne. Ribe so zelo občutljive za energijo, ki kroži med partnerjema, so eterične in tako zelo duhovne, da seksa včasih sploh ne potrebujejo, če jih zna partner zadovoljiti drugače.

Ribica je kot vrhunski glasbeni inštrument, iz katerega nerazumevajoč, hiteč ali pretirano seksualno nagnjen moški ne bo znal izvabiti lepih zvokov. Ribica pač ne mara grobega in prvinskega seksa, ampak to raje počne šepetaje in z veliko nežnostmi.

ON: Rad posnema porniče

Ribak je zelo čustven moški in nekaterim ženskam se zdi že kar prevelik ljubitelj nežnosti in crkljanja. Vse to rad počne tudi zato, ker enako pričakuje od partnerice. Ribak ima rad erotične fantazije in spolne igrice, še raje pa se o njih pogovarja. Zagotovo je med ljubitelji erotičnih in celo pornografskih filmov veliko ribakov.

Je zelo pozoren ljubimec, ki nikakor ne bo dovolil, da bi bil eden od njiju po seksu razočaran. Seks z njim ni zgolj telesna, ampak tudi duhovna izkušnja. Vse mora potekati kot v filmu ali ljubezenskem romanu, ko pa se razvname, postane igriv in rad eksperimentira, kot je videl v porničih, in njegova duhovnost je za nekaj časa pozabljena.

VIR: http://lifestyle.enaa.com

Save

Save

24401

Nalaganje vsebine...

Loading...