To službo moraš opravljati glede na tvoje astrološko znamenje!

1951
1951

Če te zanima, katera je kariera po tvoji meri, beri naprej!

OVEN

Ovni so močni in odločni posamezniki, ki so ambiciozni, odločni in odkriti. Kot ognjeni znak so izjemno avanturistični in aktivni, zato potrebujejo delo, ki odraža njihovo dinamično osebnost.

Kariere, ki so primerne za ovna:

politik
medijska osebnost
poslovnež
pustolovec

Zgoraj naštete kariere omogočajo ovnom, da izrazijo svoja močna prepričanja in ustvarijo svoj prostor v svetu. Njihova neusmiljena ambicioznost jim lahko pomaga uspeti v poslovnih vodah, kot tudi političnem ali medijskem svetu.

Znane osebnosti, rojene v znaku ovna:
Maya Angelou, Kofi Annan, Leonardo Da Vinci, Thomas Jefferson, Robert Downey Jr.

BIK

Temeljna kakovost bikov je njihova potreba po stabilnosti in varnosti – to iščejo na vseh področjih življenja. Biki so zanesljivi, pošteni in praktični, zato se najbolj znajdejo v dobro organiziranih in premišljenih nalogah.

Kariere, ki so primerne za bika:

odvetnik
medicinska sestra (tehnik)
vzgojitelj
PR

Zgoraj naštete kariere zahtevajo trud in posvetitev delu. Če se biki dobro znajdejo v teh karierah, si zagotovijo stabilnost in varnost za prihodnost.

Znane osebnosti, rojene v znaku bika:
Cate Blanchet, George Clooney, Malcolm X, William Shakespeare, Audrey Hepburn.

DVOJČKA

Posmezniki, rojeni v znaku dvojčka, so radovedni, nagajivi, večplastni in željni marsičesa. Ta znak je verjetno najbolj zgovoren od vseh! Primerni so za službe, ki zagotavljajo družbeno koristi in raznolikost. V njihovi naravi je, da pogosto menjajo poklice, ker to razumejo kot pot do njihovega cilja.

Kariere, ki so primerne za dvojčka:

novinar
popotnik
igralec
medijska osebnost

Zgoraj naštete karierne poti so dovolj raznolike, da bi zadovoljile radovedne dvojčke, ki potrebujejo svežino in nove stvari. Ta dela niso tipična pisarniška dela.

Znane osebnosti, rojene v znaku dvojčka:
Angelina Jolie, Walt Whitman, Bill Hader, Johnny Depp, Rafael Nadal.

RAK

Raki so navzen trdi, v notranjosti pa nežni in mehki. To astrološko znamenje upravlja Luna, zato so posamezniki, rojeni v tem znaku, pogosto opisani kot prave enigme. So tudi energični, dramatični, prijazni, domiselni in zaščitniški.

Kariere, ki so primerne za raka:

odvetnik
pek
psiholog
oceanograf

Zgoraj omenjene kariere se ujemajo z rakovo zaščitniško naravo, saj kot psihologi ali odvetniki lahko pomagajo tistim, ki so v stiski. Oceanografija je še posebej primerna za rake, ker imajo slednji močno povezavo z vodo. S peko pa bi uresničili svoje ustvarjalne veščine.

Znane osebnosti, rojene v znaku raka:
Nelson Mandela, Harrison Ford, Lionel Messi, Meryl Streep, Malala Yousafzai.

LEV

Levi so rojeni voditelji, saj so karizmatični, pozitivno naravnani, neustrašni, navdihujoči in neodvisni. Zaradi njihove prirojene sposobnosti vodenja so odlični kandidati za vodstvene položaje. So dobrodušni, ljudje pa jih imajo radi zaradi njihove pozitivne naravnanosti in zavzetosti za delo.

Kariere, ki so primerne za leva:

urednik
igralec
direktor
vodstveni položaji

Zgoraj navedene kariere omogočajo levom, da se počutijo pomembne, saj so slednji ciljno naravnani in tekmovalni, njihova delovna etika in osebnost pa ponavadi zelo priljubljeni med sodelavci.

Znane osebnosti, rojene v znaku leva:
Barack Obama, Jennifer Lawrence, Usain Bolt, Madonna, Steve Carell.

DEVICA

Device so po naravi perfekcionistke – dobro spremljajo podrobnosti in so natančne, ko gre za izvedbo kakršnihkoli načrtov. Dobro so organizirane, pridne in ustrežljive, sicer pa si želijo stabilnosti.

Kariere, ki so primerne za devico:

prevajalec
urednik
detektiv ali preiskovalec
statistik

Vsaka od zgoraj predlaganih poklicnih poti zahteva pozornost in igranje s podrobnostmi. Device so poleg tega spretne tudi v abstraktnem razmišljanju, kar zgoraj omenjene službe gotovo zahtevajo.

Znane osebnosti, rojene v znaku device:
Beyoncé, Jimmy Fallon, Sean Connery, Colin Firth, Mati Terezija, George R.R Martin.

TEHTNICA

Pri tem astrološkem znaku je vse povezano s “tehtanjem” – ti posamezniki so diplomatski, družabni, karzimatični in znajo shajati z ljudmi. Tehtnice imajo rade novosti, zato se brez težav povežejo z ljudmi ali počnejo nove stvari z entuziazmom. Težko pa delajo v monotonem in dolgočasnem okolju.

Kariere, ki so primerne za tehtnico:

odvetnik
mediator (posrednik)
diplomat
socialni delavec

Zgoraj omenjene kariere zagotavljajo interakcije z drugimi ljudmi, pa tudi reševanje različnih problemov, ki tehtnicam predstavljajo izziv.

Znane osebnosti, rojene v znaku tehtnice:
Hugh Jackman, Serena Williams, John Lennon, Anne Rice, Margaret Thatcher.

ŠKORPIJON

Škorpijoni so utelešenje kontrole – ti posamezniki so analitični, delovni, intuitivni in iznajdljivi. Privlačijo jih skrivnostne stvari in vse, kar je zapleteno ali abnormalno. Sposobni so se popolnoma odklopiti od zunanjega sveta in se osredotočiti izključno na svoje delo.

Kariere, ki so primerne za škorpijona:

vohun
raziskovalec
znanstvenik
kirurg

Vsaka od predlaganih karier škorpijonu omogoča, da opravlja delo, pri katerem mora uporabljati svoje analitične sposobnosti. Poleg tega so ta delovna mesta “nevarna” in zahtevajo veliko pozornosti, a ker se škorpijoni lahko osredotočijo na nalogo, bi lahko bili uspešni na katerikoli od omenjenih poklicnih poti.

Znane osebnosti, rojene v znaku škorpijona:
Bill Gates, Emma Stone, Carl Sagan, Leonardo DiCaprio, Anne Hathaway, Hillary Clinton.

STRELEC

Strelci so znani po tem, da so osredotočeni na svoje cilje in če nekaj hočejo, vložijo vse napore, da to tudi dobijo. Njihov sistem prepričanj je neomajen, imajo pa lahkoten odnos do življenja, zato vedno iščejo nove izkušnje in dogodivščine. Zelo težko ostanejo mirni, saj stalno potrebujejo izzive.

Kariere, ki so primerne za strelca:

tolmač
teolog
PR
trener živali

Zgornje kariere omogočajo strelcem, da uporabijo svoje komunikacijske spretnosti ter zadovoljijo svoje potrebe po novostih in avanturah.

Znane osebnosti, rojene v znaku strelca:
Brad Pitt, Walt Disney, Mark Twain, Emily Dickinson, Bill Nye, Jane Austen.

KOZOROG

Kozorogi so zelo ambiciozni posamezniki, ki uživajo v izzivih. Razumejo pomen trdega dela in so odločni pri doseganju ciljev. Radi se povzpnejo po lestvici in dosežejo vrh.

Kariere, ki so primerne za kozoroga:

bančnik
računovodja
dela povezana z medicino
dela povezana z znanostjo

Zgoraj zapisane kariere so popolne za kozoroge, saj jim omogočajo reševanja problemov in uporabo logičnih veščin. Poleg tega je analitični um kozoroga usmerjen v izzive, kar bodo zagotovo dobili pri omenjenih delih.

Znane osebnosti, rojene v znaku kozoroga:
Martin Luther King Jr., Michelle Obama, Elvis Presley, Muhammad Ali, Stephen Hawking.

VODNAR

Vodnarji so pogosto opisani kot vizionarji. Radi raziskujejo inovativne ideje in so po naravi radovedni. Najverjetneje bodo imeli nekonvencionalno službo, ker se močno upirajo podjetniškim okoljem, saj potrebujejo svobodo misli in gibanja. Stvari se radi lotijo na drugačen način, kot se jih lotevajo drugi ljudje.

Kariere, ki so primerne za vodnarja:

znanstvenik
glasbenik ali umetnik
izumitelj
astronom

Vsaka od naštetih karier vodnarjem omogoča svobodo, kreativnost in inovativnost. Morda bodo odkrivali nove teorije, ustvarjali izvirna umetniška dela/glasbo ali odkrivali nove podrobnosti o vesolju. Kdo ve?

Znane osebnosti, rojene v znaku vodnarja:
Charles Darwin, Mozart, Shakira, Abraham Lincoln, Oprah Winfrey.

RIBI

Ljudje, rojeni v znaku ribi, so sočutni, domiselni, ustvarjalni in umetniški. Takšno, kot je simbol tega znaka (ena riba usmerjena navzgor, druga pa navzdol), je tudi življenje posameznikov, rojenih v tem znaku – razdvojeno. Imajo močno intuicijo in kažejo znake stare duše.

Kariere, ki so primerne za ribi:

veterinar
filantrop
psiholog
dela povezana z umetnostjo

Zgoraj zapisane kariere se ujemajo z osebnostnimi lastnostmi ribi. Vsako delo namreč zahteva, da se ribi vprašajo, ali jim bo takšna služba omogočila, da so sočutni, intuitivni in ustvarjalni.

Znane osebnosti, rojene v znaku ribi:
Jackie Chan, Albert Einstein, Steve Jobs, Aretha Franklin, George Washington.

 

Vir

1951

Nalaganje vsebine...

Loading...