Prebudi svojo domišljijo: Bliža se najbolj žgečkljiva zabava leta!

1635
1635

Sejem sLOVErotika, ki je kar 11 let tradicionalno dvigoval temperaturo in srčni utrip domačih ter tujih obiskovalcev, je prerasel domače sejemske okvirje in letos se bo prvič odvil v obliki mednarodnega erotičnega festivala, ki so ga organizatorji poimenovali EROTICLAND.

>> PRI MLADI.SMO NA VOLJO ŠE ZADNJE EARLY BIRD VSTOPNICE! <<

Nov koncept dogodka se odmika od dosedanjega sejemskega dogajanja - Sloverotika in odpira vrata čisto novemu, še ne videnemu spektaklu in zabavi, polni žive erotike ter seksi šovov.

Za obiskovalce prirejamo dva nepozabna poželjiva večera, z dovršeno scenografijo in avdio-vizualnim showom, ki bosta spominjala na dogajanje v diskoteki ali kakšnem velikem koncertnem dogodku. Dogajanje na Eroticlandu bo sex showe spremenilo v glamurozne live nastope, z avdio-vizualnimi efekti, lučmi, laserji, ognjem, vizualizacijami ...

Ustvariti želijo vzdušje velikih koncertnih spektaklov - le da bomo na tem odru igrali na malce drugačne instrumente, takšne, ki jih je ustvarila mati narava.

ROCCO SIFFREDI: IKONA EVROPSKE ZABAVNE INDUSTRIJE ZA ODRASLE

V goste prihaja Italijan Rocco Siffredi, ki bo s svojimi bogatimi izkušnjami poskrbel za najbolj divja pričakovanja obiskovalcev. 

Njegov show »Rocco's Hard Academy Space Version Orchestra« bo zagotovo ena najbolj udarnih predstav letošnjega Eroticlanda. Predstavljajte si orkestrsko orgijo v živo, pod budnim očesom dirigenta Roccota, ki hkrati povzdiguje in komunicira s publiko ... Prvič na oder prihaja nekaj, česar Evropa še ni videla!

Rocco Siffredi je nekoč izjavil: »I want to see emotion … fear … excitement  ...« Vse to in še več pripravlja tudi za letošnji Eroticland.

Prihaja pa tudi ameriška biseksualna zvezdnica, MILF of the year, VERONICA AVLUV!

>> VEČ INFORMACIJ!

1635

Nalaganje vsebine...

Loading...