To so najinteligentnejša horoskopska znamenja

15878
15878

Vsako od 12 znamenj horoskopa ima svoje značilnosti, po katerih se loči od drugih znamenj. Ovni naj bi bili tako zelo trmasti, vodnarji kreativni, raki pa izredno zvesti. Katera znamenja pa slovijo kot najbolj inteligentna? Astrologi trdijo, da v sam vrh sodijo ljudje, rojeni v spodnjih treh horskopskih znamenjih. Si med njimi tudi ti?

Ljudje, ki so rojeni v teh znamenjih, naj bi bili povprečno inteligentnejši kot ostali. Seveda ne smemo pozabiti, da tudi inteligentni in pametni ljudje včasih počnejo neumnosti, kar je povsem človeško. Ugotovitve nikakor ne pomenijo, da med ostalimi znamenji ne najdemo visoko inteligentnih ljudi, bomo pa zapisali mnenja astrologov. In po njihovem mnenju so najinteligentnejša horoskopska znamenja:

1. DVOJČKA

Ljudje, rojeni v znamenju dvojčkov, so po naravi raziskovalci. Že v mladih letih bi dvojčki radi videli in vedeli vse.

Dvojčki so izjemno vedoželjni. Čeprav jih zanima ogromno stvari, se velikokrat ukvarjajo z umetnostjo. So zelo bistri in zabavni, njihov edinstven smisel za humor pa je tesno povezan z visoko stopnjo inteligence, po kateri slovijo.

Prav njihova neubranljiva duhovitost in navdihujoče navdušenje nad vsem novim in neznanim sta glavna razloga, da se z ljudmi, rojenimi v znamenju dvojčov, tako radi družimo. Vedno so pripravljeni na pogovor, ki pa nikoli ni zgolj vsakdanji klepet. Dvojčki vedno izbirajo pametne in razgledane partnerje, s katerimi lahko skupaj odkrivajo še neraziskane svetove in debatirajo o pomembnih življenjskih vprašanjih.

2. ŠKORPIJON

Škorpijoni slovijo po močni intuiciji in odličnem vpogledu v dogajanje okrog njih. Brez težav prepoznavajo čustva in potrebe svoje okolice, zato so naši najboljši poslušalci in zaupniki. Njihova največja vrlina je močno razvita čustvena inteligenca, zato pred škorpijonom nikoli ne moreš prikrivati svojih pravih čustev. V najširšem nasmehu bo škorpijon kaj hitro prepoznal laž in prikrivanje hude stiske.

Škorpijoni na stvari nikoli gledajo le površinsko. Zadevam vedno poskušajo priti do dna ter se ne zadovoljijo s preprostimi odgovori.

Nikoli ne poskušaj pretentati škorpijona. Čovek, rojen v tem znamenju, te namreč bere kot odprto knjigo in vse tvoje manipulatorkse nakane bodo slej kot prej razkrite.
Škorpijonovemu šestemu čutu namreč ne ubeži nihče.

3. KOZOROG

Zaradi brezmejne radovednosti in občasne predrznosti, ljudje tipičnega kozoroga pogosto dojemajo kot nezrelega in otročjega. Pod krinko mladostne navihanosti pa kozorog skriva zelo inteligentno osebnost.

Ena pomembnih kozorogovih vrlin je poleg splošne inteligence tudi odlična sposobnost komunikacije. Kozorog se brez težav znajde v pogovoru s komerkoli. Ni važno, kje
se sogovornika nahajata, ob kakšni priložnosti ali o čem teče beseda. Kozorg bo vedno našel prave besede. 

Zaradi odličnega občutka za sočloveka ter močno razvite čustvene inteligence, kozorog brez težav pridobi naklonjenost množice. Ljudje mu zaupajo in ga poslušajo, zato lahko brez posebnega napora uveljavi svojo voljo ter predstavi inovativne ideje, ki mu jih nikoli ne zmanjka.

Med kozorogi je veliko znanstvenikov, matematikov in tehnologov. Poleg čustvene inteligence imajo kozorogi namreč zelo dobro razvito tudi analitično mišljenje. Ljudi, ki so rojeni v znamenju kozoroga, žene stalna želja po osebnostni rasti in lastnem napredovanju.

Vir

Preberi še to zelo pomembno spoznanje o ljubezni!

Ali veš, da obstaja 5 faz ljubezni in da večina parov obtiči pri tretji fazi? O tem smo pisali v tem članku.

15878

Nalaganje vsebine...

Loading...