5 razlogov, zakaj je tvoja starejša sestra najboljša!
2808
2808

Naučila vas je, kaj je prav in kaj je narobe, vedno je prevzemala krivdo za vaše lumparije in še marsikaj drugega. Za vse, ki imate starejše sestre, preberite, zakaj je nihče ne more nadomestiti.

IMA IZKUŠNJE

Ker je starejša sestra že šla skozi vse, skozi kar greste zdaj vi, vam lahko da veliko čudovitih nasvetov, brez zavijanja z očmi, ravno nasprotno – z veseljem vam bo pomagala. Poleg tega, da ste član njene družine, ve, kako stvari delujejo v vašem življenju in iskreno skrbi o tem, kar se vam dogaja.

POSKUSNI ZAJČEK STARŠEV

Bila je tako rekoč “poskusni zajček”, saj so starši na njej naredili vse velike napake, ki so jih lahko, tako da zdaj vedo, kako ravnati z vami. Resnično imate srečo in ravno zato bi jo morali ceniti še toliko bolj.

PRIPRAVLJENA ZA POGOVOR

Včasih se je težko pogovarjati s starši, mlajši bratje ali sestre in prijatelji pa vas ne bodo vedno povsem razumeli. Zato obstajajo starejše sestre! Starejša sestra vam vedno čuva hrbet.

GRADI OSEBNOST

Starejše sestre so lahko pravi balzam za dušo, včasih pa znajo biti prav zoprne, čeprav niso v tistih dneh. Vendar to pomeni le, da ste z njo doživeli trenutke, ki so okrepili vaš značaj – na primer, ko vas zavrne, da bi bila s svojimi prijateljicami ali pa vas namerno ne najde, ko se igrate skrivalnice. Tako se da veliko naučiti.

OPROSTI VSE

Ne morete se kar brez razloga stresti na prijatelje – potem ne bodo več vaši prijatelji. Starejša sestra vam bo oprostila in vas imela rada, tudi če ste se stresli nanjo kar tako.

2808

Nalaganje vsebine...

Loading...