10 razlogov, zakaj je čudovito biti v zvezi
2177
2177

Da ne pozabimo, zakaj je tako lepo ob sebi imeti osebo, s katero želimo preživeti vse svoje življenje: Zakaj je tako čudovito biti v zvezi?

1. SMO IZPOPOLNJENI

Če smo v zdravem odnosu, nas ta izpopolnjuje, počitimo se varno in nekaj posebnega.

2. NAUČIMO SE VELIKO O SEBI

Vsaka naša lastnost, tudi tista slaba, ki je nismo nikoli poznali, pride v odnosu na površje in sebe vidimo skozi drugačne oči.

Stabilna zveza je kot igra, v kateri spoznavamo sami sebe in na koncu postanemo najverjetneje izboljšana verzija sebe.

3. OBČUTEK, DA TE IMA NEKDO RAD

Kamorkoli greš, te vedno spremlja misel, da te nekdo ima rad. Na zabavi ali ob kakšni drugi priložnosti mnogo ljudi išče in hrepeni po svoji sorodni duši, medtem, ko ti ne razmišljaš več samo o svojem izgledu in mnenju drugih.

4. SEKS

Vezani ljudje seksajo pogosteje, kot samski, seks je bolj intimen, poln čustev ter upošteva medsebojne želje.

 5. KOMPROMISI

Vse to so osebnostne lastnosti, ki so potrebne za zdrav partnerski odnos. To, da znamo postaviti potrebe nekoga drugega pred svoje, je vendarle dragocena življenjska vrlina, ki pride na površje, ko imamo ob sebi pravega partnerja oz. ko dobimo otroke.

Namesto, da moramo imeti vse pod nadzorom, se prilagodimo in se odpremo za nove stvari ter spoznanja. Konec koncev ne more biti vedno vse po naše.

6. DOBRI LJUBIMCI

Ko imamo spolne odnose z isto osebo, dobimo individualno pozornost. Imamo čas, da ugotovimo, kaj deluje in kaj ne ter povemo, kaj ustreza nam, brez pomislekov.

Konstruktivne povratne informacije so najboljše darilo, ki vam ga ljubimec lahko da!

7. NORMALNO SOOČANJE Z BIVŠIMI

Ni več tistega nerodnega razkoraka med vama in ne obremenjujemo se več s tem, kaj si bo kdo mislil.

8. OBČUTEK BREZPOGOJNE LJUBEZNI

Vemo, kakšen je ta občutek, narediti vse za nekoga, ki ga imaš rad. Radi bi videli, da je nasmejan/-a in srečen z nami. To je tisto, kar gradimo ves čas svoje zveze.

 9. SAMI, A NE OSAMLJENI

Iščemo tiste trenutke, ko smo lahko sami, pa čeprav nismo osamljeni. Medtem nam npr. celodnevno ležanje v postelji predstavlja čisto nov izziv - ker je v dvoje in lahko postane prava pustolovščina.

10. FACEBOOK STATUS

Res na zadnjem mestu - pa kljub temu! Priznajmo, da je dober občutek zamenjati status na facebooku iz "samski" v "v razmerju" in tako pokazati celotni facebook druščini, da smo srečni, zaljubljeni in nam gre dobro.

Save

2177

Nalaganje vsebine...

Loading...