STE VEDELI? Tega člana Prijateljev nihče ne mara!

2961
2961

Courteney Cox, Lisa Kudrow in Jennifer Aniston se na družbenih omrežjih pogosto pohvalijo s skupnimi fotografijami, Matt LeBlanc in Matthew Perry pa v intervjujih večkrat kramljata o tem, kako se spoštujeta in imata rada, obstaja pa še šesti igralec iz kultne serije Prijatelji, ki svojim kolegom očitno ni tako zelo simpatičen.

 

Gre za Davida Schwimmerja, ki je v seriji upodabljal Rossa. Že dolgo se ga drži sloves ne pretirano prijetnega človeka. Prav on je bil tisti, ki je do zdaj zavrnil in onemogočil možnost vnovične združitve ekipe Prijateljev, četudi se je iz izjav njegovih kolegov dalo razbrati, da si tega želijo. 

Nedavno je Schwimmer na svojem Instagram profilu objavil nekaj fotografij s snemanja Prijateljev in označil Matta LeBlanca, a ta se na objavo ni odzval, kar je sprožilo kup govoric o slabih odnosih med nekdanjimi kolegi.

ROSS TUDI V SERIJI POGOSTO IZKLJUČEN

Tudi Ross, ki ga je v seriji zaigral David Schwimmer, je veljal za najbolj nadležnega. Tako v seriji, kot tudi med gledalci, se je zanj ogrelo in z njim poistovetilo manj občinstva.

Vir

PREBERI TUDI: ŽENSKE, ROJENE V TEH ZNAMENJIH, VELJAJO ZA NAJVEČJE OPRAVLJIVKE!

2961

Nalaganje vsebine...

Loading...