6 filmov, ki ti bodo polepšali dan!

1941
1941

Včasih naletiš na film, ki se te dotakne tako, da se ga spominjaš še nekaj časa in si ga z veseljem ogledaš še večkrat. Ker se bliža obdobje hladnih dni, ko smo najraje zaviti v odejo in gledamo dobre filme, smo za vas poiskali nekaj najlepših filmov, ki bi jih moral videti vsak!

 

DRUŠTVO MRTVIH PESNIKOV

Robin Williams kot učitelj angleščine John Keating svoje mlade učence navduši nad poezijo in jih nauči, kaj pomeni živeti polno in v skladu z reklom carpe diem.

FORREST GUMP

Tom Hanks kot Forrest Gump morda nima najvišjega IQ-ja, ima pa vsekakor dobre namene. Življenje ga pelje po zanimivi poti, polni prelomnih dogodkov, njegovo srce pa že od otroštva pripada lepi Jenny.

DOBRI WILL HUNTING

Matt Damon je mladi Will Hunting – fant, ki lahko reši tudi najtežje matematične probleme, ne more pa rešiti samega sebe. Njegova zgodba se obrne, ko spozna psihologa, v vlogi katerega je tudi tukaj preminuli Robin Williams.

ŽIVLJENJE JE LEPO

Zgodba o ljubezni med Judom in njegovo lepo ženo, ki pa morata med drugo svetovno vojno v Italiji skupaj s svojim sinom v taborišče, kjer oče ne obupa in do konca verjame v moč humorja in lepoto življenja.

ZELENA MILJA

Čuvaji v zaporu se znajdejo pred moralno dilemo, ko spoznajo, da ima eden izmed njihovih pripornikov (sicer obtožen umora otroka in posilstva) skrivnosten dar.

V ISKANJU SREČE

Film po resnični zgodbi, v kateri Will Smith kot Chris Gardener zaradi poslovnega neuspeha izgubi vse: tako ženo kot hišo in vse na svojem bančnem računu, s sinom pa se znajdeta na cesti.

1941

Nalaganje vsebine...

Loading...