20 stvari, za katere si prestara pri 25-ih

1619
1619

Verjetno ste že slišali za rek "Nikoli nisi prestar za karkoli". No, v vseh primerih pa to zagotovo ne drži. Ko dopolnite 25 let, je kljub temu dobro razmisliti, kaj je primerno in kaj ne. Za vas smo izbrali 20 stvari, ki jih raje več ne počnite po 25-tem letu starosti...

 

1. Roza oblačila od glave do pete. To je še huje, kot če imaš mašnico v laseh. Paris Hilton očitno tega ni dobro razumela.

2. Govorjenje o tem, kako si se ga včeraj "ubila" od alkohola. Čas, ko si bila lahko ponosna na tovrstne avanture je mimo. Pusti to raje najstnikom...

3. Uporaba "web" žargona. Sem spadajo LOL ali OMG... Poskušaj raje pod kakšno sliko napisati pravi komentar, kritiko, duhovito opazko...

4. Klicanje staršev "mamica" in "očka" in podobno. Zveni nekoliko otročje, kajne?

5. Spraševati se, če je bil tvoj bivši fant izpred desetih let pravi zate. Ni!

6. Ne uporabljati kreme za sončenje. Vsi poznamo nevarnosti sončnih žarkov in v mladih letih si si zagotovo dopustila, da si kdaj hodila naokoli kot pečen rak. Ampak to ni niti malo sexy, kajne?

7. Imeti plišaste igračke v postelji. Si predstavljaš žensko, ki izgleda sexy, obkrožena s plišastami igračkami. Seveda ne.

8. Imeti slabo vest po samozadovoljevanju. Imaš 25 let, zadnji čas je, da se osvobodiš predsodkov. Kupi si vibrator in pozabi na skrbi.

9. Misliti, da je življenje pravljica. Nikoli ne bo tako, kot si želiš in vedno gre kaj narobe. V teh letih že moraš imeti jasno videnje, kdo si in kaj si želiš, zato vzemi prihodnost v svoje roke in ne čakaj princa na belem konju, da te odpelje v popoln svet.

10. Nošenje mini kril, ki komaj prekrijejo zadnjico.

>> PREBERI TUDI: OMG! KAKO VEŠ, DA SE PRIBLIŽUJEŠ TRIDESETIM?

11. Najti fanta v nočnem klubu. Tam je tema, pogovarjati se je nemogoče in kaj lahko se ti zgodi, da se boš naslednji dan znašla na kavi s fantom, ki ga drugače sploh ne bi opazila.

12. Ne spravljaj se v zadrego po nepotrebnem. Ne dovoli si, da greš na zmenek s fantom, na sebi imaš pa spodnje perilo z zajčki, ki ti ga je babica kupila za Veliko noč.

13. Zamujanje. Ni važno kje. To res ni v modi in je neprimerno.

14. Prositi starše, da ti odplačajo kredit. Če ne študiraš, je morda res čas, da postaneš finančno neodvisna.

15. Ne bodo neinformirana. Če poznaš vse trače o Bradu in Angelini, je dobro, da si seznanjena tudi s krizo v Grčiji in se vključiš, če kdaj kakšen pogovor nanese na to.

16. Ogovarjanje prijateljic. Če je neka oseba tvoja prijateljica, res ni primerno, da se za njenim hrbtom pogovarjaš o tem, kako je včeraj... Izberi prave prijateljice in bodi odkrita do njih. Srednje šole je konec!

17. Zaljubljenost v Gerarda Butlerja. Pusti fantazije za sabo in se sooči z življenjem. Seveda tudi posterji tvojih idolov ne sodijo več na steno v tvoji sobi.

18. Ne živi od danes do jutri. Čas je, da si pripraviš načrt za prihodnost in ga pričneš uresničevati.

19. Imej varen seks. Razlogov za to pa verjetno ni potrebno naštevati?

20. Basanje s preveč mastno in sladko hrano. Paziti je potrebno na zdravje in odvečne kilograme, ki se čisto prehitro poznajo po nekaj grešitvah.

A SE STRINJAŠ? ;)

1619

Nalaganje vsebine...

Loading...