Majhno Kanadsko mestece podarja hišo in službo vsakemu, ki bi prišel

1466
1466

Če iščete tudi službo, se sedaj ustavite, saj se vam ponuja priložnost, ki je ne smete zamuditi!

 

Če si želite biti obdani z naravo, polno trave, dreves, svežega zraka, ste prišli na pravo mesto. Mestece se imenuje Cape Breton in je postavljeno v Novi Škotski v Kanadi. Podjetje" Farmer’s Daughter Country Market" ima zelo poseben del v tem mirnem mestecu Cape Breton, ponuja namreč novo priložnost življenja, služba pa zagotavlja tudi nekaj dobrih prednosti. Na žalost ni v mestu več nikogar, ki bi še lahko delal za njihovo podjetje.

Odločili so se, da bodo na Facebook napisali oglas s katerim bi ljudi prepričali v selitev v mirnejše kraje:

"Čudovit otok rabi prebivalstvo. Naša služba je zasedena predvsem med majem in decembrom, od januarja in do aprila pa lahko uživate čudovite zime. Imamo ogromno dobrih idej, želimo pa si še naprej graditi, res pa je, da nimamo dovolj rok za to.

Locirani smo v vasici imenovani Whycocomagh, ki jo najdete v samem srcu Cape Bretona. Obdana je z gorovjem in je naravnost fantastična. Naši letni časi se še kako razlikujejo skozi leto. Želimo si ljudi, ki ne bodo gledali na službo v kateri delate za nas, ampak kot službo v kateri delate z nami in razvijate.

Če imate nekaj izkušenj v prehranski industriji, ste prijazni in pomagate, ste pravi za nas.  Ne moremo vam ponuditi veliko denarja (hrana in pijača na otoku je poceni), ponujamo pa vam čudovito izkušnjo, dva hektarja zemlje, ki bo po petih letih postala vaša, če boste z nami ostali.

Če ste zainteresirani, obiščite Facebook stran Farmer's Daughter Country Market.

KAJ PRAVITE, BI SE PRESELILI? :)

1466

Nalaganje vsebine...

Loading...