To so astrološka znamenja, ki najpogosteje varajo!

3812
3812

Razlogi za varanje so pogosto zapleteni in večplastni, zato težko odgovorimo, zakaj seljudje odločijo za skok čez plot. In pri tem je lahko v pomoč tudi astrologija!

ŠKORPIJON

Škorpijoni naj bi imeli močan seksualni nagon. Veljajo tudi za izvrstne manipulatorje. Če se počutijo ujete v odnosu, velikokrat tega ne znajo skomunicirati na ustrezen način – tako obstaja nevarnost, da bodo pobegnili po tolažbo drugam, ker se ne znajo soočiti z resnico.

TEHTNICA

Tehtnice bodo naredile vse, da popravijo situacijo v razmerju. Težko naj bi prenašale občutek zapuščenosti in čustvene zanemarjenosti – takrat se jim lahko zgodi, da jo bodo začele iskati svojo srečjo drugje. Ker vsak si želi biti ljubljen!

LEV

Lev se počuti najbolj doma takrat, ko je v središču pozornosti. Varanje pri levih naj bilo povezano s hranjenjem ega in iskanjem potrditve – za vsem tem se skrivajo pomembnejše potrebe, ki ljudem pomagajo, da bolje razumejo njihovo vedenje – npr. tihi dvom v lastno vrednost ali strah pred zavrnitvijo.

STRELEC

Strelec je avanturist, nemiren duh, ki vedno išče nova doživetja in se pogosto ne ukvarja s posledicami svojih dejanj – včasih se lahko zgodi, da strelci iščejo nova doživetja izven okvirov dovoljenega.

3812

Nalaganje vsebine...

Loading...