Prehiti vrste in si že danes uredi subvencionirano prehrano!

1212
1212

Tisti študentje, ki že imate potrdilo o vpisu za naslednje študijsko leto, se lahko takoj vpišete v sistem subvencionirane prehrane. Subvencije bodo sicer vseeno pričele veljati šele s 1. oktobrom, si boste pa s predhodnim vpisom prihranili čakanje v vrsti.

 

KAJ JE ŠTUDENTSKA PREHRANA?

- pripada vam približno 20 subvencij mesečno (oz. za vsak delovni dan ena),

- koristite lahko vsak dan 2 subvenciji (med obema morajo preteči vsaj 4 ure),
- subvencije lahko koristite od 8 zjutraj do 9 zvečer,
- v času študijskih počitnic (med 15. julijem in 15. avgustom) subvencij ne morete koristiti,
- subvencijo koristite s pomočjo mobilnega telefona - v kolikor tega ne želite, lahko naročite posebno kartico, ki stane 15 evrov,
- ob koriščenju subvencije morate vedno pokazati osebni dokument ali študentsko izkaznico.

Vsi, ki se letos prvič vpisujete na fakulteto, morate opraviti predhodno prijavo na spletni strani študentske prehrane. Sledite prijavnemu postopku in vpišete podatke o študiju, osebne, kontaktne podatke in nadaljujete tako, kot vam narekuje sistem. Ne pozabite na koncu prepisati številke prijavnice, ki jo boste priložili na točki SŠP.

Poleg tega novi študentje od referenta na točki SŠP dobite še eno kodo. S to kodo lahko nato prvič vstopite v notranje strani študentske prehrane (za naslednje vstope si izberete svoje geslo) in ste na tekočem s svojim stanjem in porabo subvencij.

KAJ PA STAREJŠI ŠTUDENTJE?

Vsi, ki ste prvi vpis v sistem SŠP že opravili, sedaj svoj “status” le še podaljšujete. To pomeni, da morate na točki SŠP predložiti potrdilo o vpisu za študijsko leto 2017/2018 in s prikazano telefonsko številko (ne nastavljajte na skrito, saj vas mora sistem prepoznati) povežete svoj telefon s sistemom.

Dobro je tudi, da študentsko prehrano uredite še pred začetkom oktobra - tisti, ki je še niste in tisti, ki seveda že imate opravljene obveznosti in ste vpisani v naslednji letnik. Tako se boste izognili oktobrskim vrstam in od 1. 10. 2017 naprej jedli brez skrbi.

Več na: https://www.studentska-prehrana.si

1212

Nalaganje vsebine...

Loading...