5 moških lastnosti, ki jih ženske nikakor ne moremo razumeti!

1714
1714

Se tudi ti sprašuješ, zakaj moški pogosto obožujejo ženske, ki niso tako zelo prijazne? Pa zakaj tako težko govori o svojih čustvih? Zakaj po seksu večina moških takoj zaspi? Izvoli nekaj 'zato' odgovorov, da ga boš bolje razumela ...

Zakaj imajo nesramna dekleta vedno toliko uspeha pri moških?

Takšna dekleta rada ukazujejo – in to se zdi številnim moškim zelo praktično, ker jim ni treba razmišljati o čustvih. Poleg tega ženska, ki ni tako zelo prijazna, v njih vzbuja ambicije. Toda moški, ki so sposobni resnično pristnega in resnega razmerja, redko padejo na izumetničeno vedenje. Takšni namreč iščejo ljubečo žensko!

Zakaj moški tako težko govorijo o svojih čustvih?

Čisto odkrito: moškim ni lahko. Nekega dne ugotovijo, da v odnosu do očeta in starega očeta ne napredujejo, ne najdejo pa niti nove poti. In ker je negotovost zelo neprijetna, veliko moških zapre svoje srce in da prednost hladnemu razumu. Pomagata le potrpljenje in toplina. In občasen namig, da lahko mirno odpre svoje srce.

Zakaj po seksu takoj zaspi?

Stopnja vzburjenja se pri moškem hitro dvigne zelo visoko in po orgazmu tudi zelo hitro upade. Potem je tako sproščen, da se lahko končno popolnoma umiri.

Zakaj iz vsake stvari naredijo tekmovanje?

To zlahka razumemo, če se spomnimo, da smo takšne tudi ženske – le da nas ne povezuje zmagoslavno tuljenje. Toda tudi me se opazujemo: je bolj vitka kot jaz? Ji nova obleka lepše pristaja kot meni moja? Temu rečemo 'socialna primerjava' – vsi radi vemo, katero mesto zavzemamo v skupini. In tudi vsak moški si želi biti najboljši.

Zakaj nikoli nič ne reče, ko pride ženska od frizerja?

Ker se mu zdi tvoja nova pričeska enaka kot stara. Moški so pozorni na druge detajle: nasmeh, zadnjica, noge ... Za postrižene konice že zmanjka pozornosti.

Zakaj moških ne moti, če se drugi ozirajo za njihovo prijateljico?

Večina moških pri tem čuti zgolj eno: ponos. Veseli jih, da so lahko osvojili žensko, ki ni zaželena le v njihovih očeh, temveč tudi v očeh drugih moških. Ja, partnerica je tudi neke vrste statusni simbol ...

1714

Nalaganje vsebine...

Loading...