Prijavi se za priložnost magistrskega študija v tujini!

675
675

Pixel je mednarodna ustanova za izobraževanje in usposabljanje, ki ima skoraj 20 let izkušenj na področju mednarodnega sodelovanja in vodenja evropskih projektov. Ponujajo priložnost mednarodnega magisterija za načrtovanje in upravljanje evropskih projektov.

 

Cilj mednarodnega magistrskega študija je zagotoviti znanje za uspešno delo na področju evropskega sodelovanja z uporabo sredstev EU na področju izobraževanjausposabljanjakulture in raziskav.

PROGRAM NAMENJEN VSEM Z UNIVERZITETNO IZOBRAZBO

Program je namenjen študentom, ki so pridobili univerzitetno izobrazbo iz katere koli smeri. Predpogoja sta dobro znanje angleškega jezika in osnovno digitalno znanje. Magisterij bo potekal v Firencah (Italija), skupno pa traja 5 mesecev (800 ur); 2 meseca polni delovni čas v Firencah, 3 mesece mednarodno pripravništvo. Študij je organiziran v dveh glavnih modulih, in sicer »Načrtovanje evropskega projekta« in »Vodenje evropskih projektov«.

Študij ponuja priložnost za opravljanje trimesečne prakse v tujini (v eni od držav Evropske unije), v organizaciji z dolgoletnimi izkušnjami pri načrtovanju in upravljanju evropskih projektov. Mednarodne prakse so zagotovljene vsem udeležencem.

PRIJAVITE SE LAHKO TUKAJ.

675

Nalaganje vsebine...

Loading...