Fundacija Študentski tolar sofinancira lektoriranje diplome

989
989

Fundacija Študentski tolar objavlja poziv za lažje dokončanje visokošolskih in višješolskih študijev, namenjen študentom ŠOU v Ljubljani, ki so se zaradi različnih dogodkov znašli v stiski.

 

Program »S tolarjem do diplome« vključuje dve obliki brezplačne pomoči:

  • lektoriranje diplomskih ali magistrskih nalog s pregledom angleškega povzetka za prvih 100 prosilcev, katerih vloga bo odobrena,
  • tiskanje do treh izvodov diplomskih ali magistrskih nalog za prvih 50 študentov, ki se bodo zglasili na objavljenem kraju omenjenega programa (vloge ni treba oddati, temveč se le zglasiti na našem mestu tiskanja).

Upravičenci lahko koristijo katerokoli obliko pomoči, lahko tudi obe. Sredstva za denarno pomoč so pridobljena z naslova Študentske organizacije Univerze v Ljubljani (ŠOU v Ljubljani).

PRAVICO IMAJO VSI, KI ZAKLJUČUJEJO ŠTUDIJ

Pravica do pomoči v okviru programa »S tolarjem do diplome« se lahko dodeli osebam, ki zaključujejo študij na kateremkoli visokošolskem ali višješolskem zavodu članice ŠOU v Ljubljani (seznam najdete na tej strani) in niso v rednem delovnem razmerju. Program traja do porabe sredstev, a največ do 31. 12. 2019, zato zainteresirani pohitite s prijavo.

Prvim 50 prosilcem, ki bodo obiskali našo točko za brezplačno tiskanje diplomskih oz. magistrskih nalog, bo na voljo tiskanje naloge v formatu A4 v največ treh izvodih (ne glede na obseg strani). Prosilec mora imeti za tiskanje izdelano datoteko v formatu pdf.

RAZPIS NAJDETE TUKAJ.

989

Nalaganje vsebine...

Loading...