Erasmus ponuja brezplačne izmenjave za mlade podjetnike

1505
1505

Erasmus za mlade podjetnike je mednarodni program izmenjave, ki daje mladim podjetnikom priložnost, da se učijo od izkušenih podjetnikov, ki vodijo mala podjetja v drugih sodelujočih državah.

 

Program nudi znanja, potrebna za ustanovitev in / ali uspešno vodenje majhnega podjetja v Evropi. Novi podjetniki zbirajo in izmenjujejo znanje in poslovne ideje z izkušenim podjetnikom, s katerim ostanejo v stiku in sodelujejo v obdobju od 1 do 6 mesecev. 

Program spodbuja tudi sodelovanje izkušenih podjetnikov gostiteljev, s sedežem v ZDA (zvezni državi New York in Pensilvanija), Izraelu in Singapurju. Izmenjava evropskega podjetnika in izkušenega podjetnika gostitelja traja od 1 do 3 mesece.

PRIJAVIJO SE KANDIDATI:

- z željo po podjetniški karieri z oblikovanim konkretnim projekt ali poslovno idejo in že izdelan poslovni načrt ali imajo najmanj tri leta podjetniških izkušenj,
- ki so starejši od 18 let,
- ki imajo stalno prebivališče v eni od sodelujočih držav: države članice EU, Albanija, Armenija, Bosna in Hercegovina, Severna Makedonija, Islandija, Črna gora, Moldavija, Srbija, Turčija, Ukrajina in Kosovo.

KAKO SE PRIJAVIŠ?

Registrirajte se preko spletnega obrazca in pošljite svoj življenjepis in poslovni načrt. Rok za prijavo v program je do 31.12.2019. Vse informacije o programu so na voljo tukaj.

 

Vir: Erasmus for Entrepreneurs

1505

Nalaganje vsebine...

Loading...