Ne štekajo te - a dobr' zavarujejo!

2277
2277

Ti je ravno potekel študentski status? Si se znašel/znašla v črni luknji vseh obveznosti, ki so se kar naenkrat pojavile okrog tebe? Mi ti lahko pomagamo!

 

Seveda se vsak znajde v podobni situaciji, še posebej po 26. letu, ko napoči čas za sklenitev dopolnilnega zavarovanja in iskanja sanjske službe, ki bi ti nudila popolne delovne pogoje.

TE ZANIMA, KAKO TI LAHKO PRI TEM POMAGA GAŠPER BERGANT?

S pomočjo Vzajemne se lahko naučiš, kakšen je pomen dopolnilnega zavarovanja. Ne glede na to, kako se zavarovalnica Vzajemna trudi, ne obvlada sveta mladih. Razumejo pa našo stisko, ko ostanemo brez statusa. Ker so strokovnjaki za zavarovanja že 20 let in jim zaupa največ zavarovancev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja v Sloveniji, vedo, kaj mladi potrebujemo.

Če nimaš več statusa študenta ali dijaka oziroma imaš 26 let, ne pozabi, da zdaj potrebuješ DOPOLNILNO ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE.

Gašper Bergant kot predstavnik mladih na šaljiv način poskrbi, da pri Vzajemni vedo, kaj hočemo:

 

ZAKAJ POTREBUJEM DOPOLNILNO ZAVAROVANJE?

Ker ti obvezno zdravstveno zavarovanje v večini primerov krije le del stroškov zdravstvenih storitev, ki so pravica iz obveznega zdravstvenega zavarovanja. Dopolnilno zdravstveno zavarovanje ti krije razliko do polne vrednosti zdravstvenih storitev.

To pomeni, da v primeru, če zboliš oz. se poškoduješ in potrebuješ zdravniško pomoč, moraš brez dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja del stroškov zdravstvenih storitev plačati kar iz svojega žepa. Ta doplačila so lahko zelo visoka.

"NE ŠTEKAMO TE, A DOBR' ZAVARUJEMO!"

Zdaj najbrž že veš, da obvezno zavarovanje ni dovolj. Zato pri Vzajemni ne želijo soliti ne pameti, ne cen. Ker ti obvezno zavarovanje krije le del zdravstvenih stroškov, poleg njega potrebuješ še dopolnilnega, ki pa ti ga ponujajo pri Vzajemni!

Zavarovalnica Vzajemna bo poskrbela za top zavarovanje, ti pa lahko v vsem uživaš še bolj, ker ti ob sklenjenem zavarovanju nudijo tudi super ugodnosti!

Stay tuned - o vsem bomo poročali tudi pri Mladi.smo!

 

2277

Nalaganje vsebine...

Loading...