Če ima teh 10 lastnosti, si našla svojo sorodno dušo

2719
2719

Všeč ti je in dobro se razumeta. Toda, ali si prepričana, da si našla svojo sorodno dušo? Če zanj drži spodnjih 10 trditev, so tvoji dvomi odveč. On je tvoj popoln par.

1. Posluša.

Pa ne le posluša, ker pač mora, ampak tudi sliši. Ker želi. Ker mu tvoje mnenje in misli veliko pomenijo ter tudi upošteva, kar poveš. Ve, da ne maraš jogurtovega preliva in na črpalki ti kupi tvoje naljubše čigume. Nekoč si mu povedala in fant si je zapomnil. Med vama le redko pride do nesporazumov vrste: ''Tega pa nisi rekla ...''

2. Njegovi prijatelji te poznajo. Tudi če se v živo sploh še niste srečali.

To pomeni, da predstavljaš velik in pomemben del njegovega življenja. Ponosen je nate in zdi se mu pomembno, da so prijatelji na tekočem z dogajanjem. Ko jih srečaš, se boste počutili kot stari znanci!

3. O tebi govori s svojimi domačimi.

Točno vedo, kdaj se je zaljubil vate. Še isti trenutek jih je poklical. Mami pošilja pozdrave z vajinega izleta in komaj čaka, da ti lahko pokaže njen navdušen odgovor. Njegova sestra komaj čaka, da bosta šli skupaj po nakupih in oče mu vedno zadovoljno stisne roko, saj ve, da je njegov sin ''v dobrih rokah''.

4. Ob njem se počutiš ''kot doma''.

Burna debata o segrevanju ozračja, krohotanje ob ogledu butastega filma ali zgolj avtomobilska vožnja v tišini. Prav vsak trenutek z njim se zdi prijeten in domač. Z njim si sproščena in ti v najbolj pristni obliki, brez olepšav in pretvarjana in takšno te ima najrajši. Ko ugotoviš, da imaš strgane žabe, se ne sramuješ, on pa se nasmehne ter te odnese do avtomobila :)

5. Kreganje z njim je pravzaprav sexy.

Ker se itak kregata zaradi nepomembnih stvari. Večdnevnega molčanja in izogibanja po kregu pri vaju enostavno ni. Ker se prepir po navadi sam od sebe razreši med rjuhami.


6. Rad ima tvojo bližino in želi si te ob sebi.

Od nakupovanja zelenjave do poležavanja na nedeljsko jutro po prežurani noči, vedno te želi ob sebi. Karkoli že počne, to počne raje, če si zraven tudi ti.

7. Ob njem si ves čas vesela.

Ker ve, kako te nasmejati tudi takrat, ko je to zadnja stvar, ki ti pride na misel.

8. Je tvoj najboljši prijatelj.

Ko zamujaš na sestanek in ne najdeš parkirnega prostora, ga vsa panična kličeš v službo. Pravzaprav niti ne veš, kako ti lahko v trenutni situaciji pomaga, vendar ti. In z dvignjeno glavo in petnajstminutno zamudo vkorakaš na sestanek. Kar bo, pa bo, zvečer ga vidiš in vse bo ok.

9. Rad te ima in ti to veš.

Čutiš nekje globoko v sebi in tega niti ne znaš čisto dobro opisati z besedami. Enostavno, ker se zdi tako prav.

10. Misli resno.

Ko reče, da te ima rad, to tudi resnično misli. Ko pravi, da bi zate naredil karkoli, tudi resnično bi ... Srečnica! 

2719

Nalaganje vsebine...

Loading...