NIRVANA TRIBUTE v Cvetličarni // Predprodaja vstopnic

14.11.2019
19:00 - 23:00
Kranjčeva ulica 20, Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenija
Parter

Vstopnice za Parter niso več na voljo

NAKUP
Ikona nalaganje
Logo mastercard Logo maestro Logo visa Logo upn

Najboljši svetovni Nirvana tribute band iz ZDA se vrača v Ljubljano! Prve vstopnice na voljo SAMO PRI MLADI.SMO!

NAJBOLJŠI NIRVANA TRIBUTE BAND SE VRAČA V LJUBLJANO!

Na vašo željo se v ljubljansko Cvetličarno vrača Nirvana Tribute z edinstvenim Jonom O'Connorjem! Tokrat z združenim akustičnim (MTV unplugged) in električnim setom pesmi, ki jih je Nirvana odigrala na zadnjem koncertu, v Hali Tivoli, leta 1994.

KDO NE POZNA LEGENDARNEGA KOMADA SMELLS LIKE TEEN SPIRIT?

Zdaj mu bomo lahko prisluhnili v izvedbi najboljšega Nirvana tribute banda! Zasedba Nirvana Tribute je najboljša svetovna tribute skupina, s katero boste podoživeli legendarne skladbe Kurta Cobaina & Nirvane. Vodja skupine je neverjetni Jon O'Connor, ki skupaj z Nirvana Tribute preseneča fane, tako v Ameriki, kot v Evropi in Aziji.

Številne publikacije, med njimi tudi Loudwire, so jih označile za Nirvana tribute zasedbo številka 1. Tudi originalni član Nirvane, Aaron Burkhard, je izjavil, da je John O'Connor s svojim vokalom daleč najbližje izvirniku!

»Grunge je glasbena zvrst, ki je zelo hitro zatonila, oni pa so tu, da jo ponovno oživimo ter jo predstavimo novi generaciji fanov tako same Nirvane, kot tudi grungea na splošno.”

>> NAKUP VSTOPNIC PRI MLADI.SMO: Pri Mladi.smo poslujemo z elektronskimi vstopnicami, kar pomeni, da ni fizičnih vstopnic. Vaše ime zapišemo na seznam udeležencev, vi pa vstopite z osebnim dokumentom. Preprosto! :)

Ostali dogodki