Začini svoj dan: Prihaja nova jesenska osvežitev!

2103
2103

Prihaja obdobje toplih jopic, šalov, pumpkin spice kavic, pumpkin spice tortic ... Veš, s čim si lahko še "pospice-aš" jesen?

 

Mentos predstavlja nove osvežilne bonbončke, ki te bodo zagotovo zbudili in ti olajšali učenje! Sladkemu okusu, ki običajno spremlja Mentos bonbončke, so zdaj dodali še posebne začimbe, ki poskrbijo za pikanten privdih.

POMARANČA + INGVER

Citrusi so izvrsten vir vitamina C, ki krepi imunski sistem in skrbi za gladko in elastično kožo. Samo s polovico pomaranče pokrijete dnevne potrebe po tem vitaminu. Mentos je sladko-kislo pomarančo kombiniral s pekočim ingverjem, ki te takoj prebudi! 

Vir

MANGO + ČILI

Mango velja za kralja smutijev, prav tako se pogosto znajde v raznih kosmičih, ker niža holesterol, izboljša prebavo, čisti kožo, izboljša vid in imunski sistem. Pri Mentosu pa so sladkemu okusu manga dodali še pekoč čili, ki poskrbi za popolno ravnovesje!

Vir

JABOLKO + CIMET

Saj veš, kaj pravijo - eno jabolko na dan odžene zdravnika stran. Pri Mentosu pa so jabolko sparčkali z vonjem slastnega cimeta, ki nas takoj spomni na božične praznike!

Vir

GUMI BONBONI POVEČAJO PRODUKTIVNOST

Poleg začinjenega okusa bonbončkov pa raziskave kažejo, da žvečenje dražejev vpliva na osem delov možganov, večina teh pa je povezana z motoričnimi sposobnostmi. Obstajajo dokazi, da žvečenje pospeši odzivanje in pomaga ohranjati osredotočenost. Žvečenje pospeši srčni utrip, ki poveča dotok krvi v možgane.

Pri Mladi.smo smo zate pripravili popoln uvod v SPICY jesen, polno osvežujočih Mentosov, zato nas ne pozabi spremljati in ZAČINI SVOJ DAN! :)

2103

Nalaganje vsebine...

Loading...