Zakaj je najboljše hoditi s punco, ki rada pije pivo?

9454
9454

Veliko moških živi v prepričanju, da so ženske kot ''nežnejši spol'' bolj uglajene in občutljive, zato se v njihovi družbi ne počutijo enako spreščeno kot v družbi moških kolegov. Paziti morajo na besede, ne uporabljajo kletvic, za ven nikoli ne oblečejo trenirke in umirajo ob misli, da bodo ves večer poslušali o umetnih nohtih in tračih. Razen, če hodijo s punco, ki pije pivo! Takšno dekle je odlična družba, vedno pripravljena na partijo beer ponga ali kakšno drugo spontano akcijo. Z njo lahko počneš prav vse - je neobremenjena in se zlahka vklopi tudi v družbo moških kolegov. In kar je najboljše - takšne punce v resnici sploh niso tako redke, kot se zdi! Zakaj je punca, ki ima rada pivo, najboljša izbira? S spodnjim bi se zagotovo strinjalo 11 od 10 fantov!

1. Na zmenku s punco, ki pije pivo, ne boš potrošil vseh svojih prihrankov. 2 evra za pivo ni isto kot 5 za fensi martini, kajne?

2. Veliko raje se ti bo pridružila na navijaški tribuni tvojega domačega kluba, kot pa te silila v klub, kjer niti ne veš točno, kaj bi moral početi.

3. Na kosilu ne bo jedla solatke brez preliva, ampak z navdušenjem naročila slasten burger. Seveda ga bo poplahnila z vrčkom točenega.

4. Takšna punca ne čaka, da ji boš velikodušno naročil kakšen roza cocktail, ampak odločno naroči svoje pivo. In verjetno tudi tvoje. 

5. Potem pa vstane in gre po novo rundo. 

6. Punca zna kot iz rokava stresti najmanj 15 vrst piva. In o vsaki ima na zalogi zanimivo zgodbo - iz lastnih izkušenj. 

7. Tudi če niso o pivu, te njene besede vedno nasmejijo. 

8. Oboževalka piva nikoli ne bo pustila, da se njeno pivo v kozarcu segreje. 

9. Ker ga vedno spije, preden bi se to zgodilo. 

10. Nikoli ne komplicira, če nimata odpirača. Pivo lahko odpre praktično s čimerkoli. 

11. Če dvigneš telefon in se zadereš Wassssaaaap, bo verjetno še glasneje zakričala nazaj! 

12. Ne teži, če ostaneš doma in gledaš tekmo med Realom in Barcelono. Verjetno se ti bo kmalu pridružila in se glasno pritoževala nad nepravičnostjo sodnikov. Potem pa s hladno pločevinko nazdravila na zmago ali poraz. Za pivo se vedno najde razlog.

13. Če pije margerito, je to verjetno takšna z obrnjeno steklnico Corone v njej. 

14. Okroberfest? Seveda, pripravi kovčke! 

15. Bi jo rad presenetil? Kakšna čokolada, vrtnica in sixpack in tvoja bo za vedno! 

16. Ko se bosta žejna in zmačkana prebudila po prežurani noči, ti bo z najlepšim skuštranim nasmehom ponudila pločevinko hladnega piva. 

17. In ko ti punca na sobotno jutro v postelji postreže s hladnim pivom, veš, da si zmagal v življenju!

 

Ideja: puckermob.com

Prispevek: T. H. 

9454

Nalaganje vsebine...

Loading...