To so lastnosti, ki jih moški najprej opazijo na ženski!

1454
1454

Hočeš ali nočeš, moški, ki ti sedi nasproti, podzavestno ali zavestno opazuje stvari, ki si jih ne zavedaš. Zato bodi pozorna! To so stvari, ki jih opazuje tako na zavednem, kot tudi nezavednem nivoju in se jih ženske premalo zavedamo!

OBRAZNA MIMIKA

Popolnoma napačno je mišljenje, da moški niso sposobni brati čustev. Že med evolucijo je človeštvo pridobilo to spretnost zato, da bi znali razlikovati prijatelje od sovražnikov.

Moški ne opazi zgolj očitnih signalov na obrazu, ampak tudi tiste skrite: zna razločiti iskrenost ženske, ki se odraža v hladnih očeh, ali rahlo razočaranje, ki se odraža v močno stisnjenih ustnicah. Ta sposobnost mu pomaga razumeti, česa si ženska želi, še preden jo spozna.

BARVA OBLAČIL

Barve vplivajo na naše razpoloženje, čustva in tudi odražajo, kako se resnično počutimo – rdeča simbolizira energijo in strast; črna eleganco, zanesljivost in sramežljivost; roza toplino in nežnost …

>> MORDA TE ZANIMA TUDI: KAKO POMEMBEN JE V RAZMERJU DOBER SEKS?

Izbor določene barve oblačil pošilja signale o počutju ženske. Obstajajo tudi štirje tipi osebnosti glede na barvo oblačil, ki vam jasno povedo, s kakšno osebo imate opravka.

NAČIN, NA KATEREGA POŠILJA SPOROČILA.

Samo najpogumnejše žene rade takoj pokažejo svoja čustva in o njih tudi razpravljajo. In spletno komuniciranje je popoln prostor, v katerem lahko ženske razkrijejo svoje prave občutke in so iskrenejše kot sicer.

Lingvisti pravijo, da besede, ki jih uporabljamo, veliko povedo o našem značaju. Če oseba pogosto piše “mislim” in “se počutim”, je zelo zagledana vase. Če pogosto v sporočilih vidite besede “stavim” in “verjemi mi”, pa verjetno laže.

IZBOR HRANE IN PIJAČE

Dobro znano je, da v večini primerov ženske raje izberejo solato na prvem zmenku kot težko hrano – razlog za to je strah, da bodo dajale vtis, da so pohlepne in da lahko veliko pojedo, hkrati pa želijo pokazati, kako zdrave in vitalne so.

Takšno vedenje ima v resnici nasproten učinek, saj izbor hrane (solata) kaže, da si sramežljiva in v očeh moških postaneš manj privlačna kot tista ženska, ki izbere kakšno konkretnejšo hrano. Moški se takrat, ko izbereš podobno hrano kot on, počuti udobneje in sproščeno.

Tudi izbor pijače pove marsikaj o ženski – na tak način lahko moški ugotovi, kakšno je razpoloženje ženske, saj lahko vidi, ali ženska pije (alkohol), ker uživa v okusu, ali pa zato, ker želi nekoga s pitjem navdušiti.

1454

Nalaganje vsebine...

Loading...