Tako flirtajo dekleta, ki so mojstrice spogledovanja!

1153
1153

Obstajajo stvari, ki vsakega moškega odbijejo, in sicer zehanje, namrščen obraz, posmehovanje, izogibanje pogledu, strmenje, čiščenje nohtov ali zob, križanje rok, umikanje, nenavadno premikanje glave. Kaj pa vsakega moškega privlači?

PRAVA BARVA OBLAČIL

Barva oblačil določa, kako te ljudje dojemajo – vpliva lahko tudi na rezultat flirtanja, in sicer lahko vzbudi zanimanje pri moškem. Rdeča barva naj bi bila, ko gre za flirtanje, zaželena, saj simbolizira moč in samozavest.

PRAVA DRŽA TELESA

Če si naredila prvi korak, je pomembno, da paziš tudi na svojo držo. Moškim je zastrašujoče, če se z njimi ženska pogovarja frontalno. To pomeni, da je najustreznejši položaj sedeč.

Rezultat iskanja slik za woman flirting

NEPOSREDNOST

Ženske, ki so neposredne, so aktivneje osvajale moške, jim povedale, da se zanje zanimajo in povprašale po kontaktu. In pri tem so bile uspešnejše kot ženske, ki so se držale ob strani.

SAMOSTOJNOST

Ni nič narobe s tem, da ti prijateljica pomaga pri flirtanju, vendar tega ne potrebuješ – moški domnevno veliko težje takrat razloči, ali gre za preprost pogovor ali flirtanje. Če se pogovarjaš sama z njim, so tvoji znaki jasnejši in bo vedel, da se zanimaš zanj.

Rezultat iskanja slik za woman flirting

OČESNI KONTAKT

Očesni kontakt je izjemno pomemben pri flirtanju, saj tako pokažeš osebi, da te zanima in postopoma grdiš intimno povezanost. Verjetno ti je znan občutek žgečkanja v trebuhu ali smejanja po nepotrebnem, če te osebe dalj časa gleda v oči. Ta učinek dejansko pomaga pri flirtanju, saj vzbudi njegovo zanimanje. Domnevno osebe, ki dolgo časa stremijo v oči, razvijejo strastne občutke.

Vir.

1153

Nalaganje vsebine...

Loading...