Kako veš, da je čas za razhod? Odgovori na TO!

1264
1264

Graditi novo življenje z nekom in mu zaupati ni vedno enostavno, ampak ko se imaš z njim lepo in ustvarita lepo vez, je biti del para pravzaprav super!

 

A vendar – če stvari začnejo iti strmo navzdol, kdaj veš, da je čas za razhod?
Obstajajo tri vprašanja, na katera si moraš odgovoriti, preden se dokončno odločiš, da ga zapustiš.

SEM POGLEDALA ŠIRŠO SLIKO?

Pomembno je, da razmisliš o težavah, za katere verjameš, da povzročajo zaskrbljenost v vajinem razmerju. Če so težave manjše in jih je lahko odpraviti ter ne vplivajo na tvoje (vajine) dolgoročne načrte ali cilje, napiši seznam rešitev, ki jih lahko skupaj obdelata zavoljo srečnejšega razmerja.

SEM DELILA SVOJA ČUSTVA, BREZ DA BI KOGA KRIVILA ZANJE?

Na partnerja se lahko v hipu razjeziš, ampak ali si z njim delila svoje razburjenje, brez da bi ga krivila? Marsikdo ta korak preskoči in partnerju resnost težav sporoči tako, da razglasi konec razmerja.

ALI SVA V REŠEVANJE TEŽAV OBA VLOŽILA ENAKO TRUDA?

Čeprav morda raje partnerju rečeš, da naj izboljša svoje prizadevanje, vsako razmerje zahteva trud dveh oseb, saj se le na tak način lahko vzpostavi zdravo ravnovesje.

Če si oba želita, da se vajino razmerje obnese, se usedita in pogovorita o stvareh, ki sta jih oba pripravljena narediti in sprejeti, da vama bo uspelo. Pomembno je, da vesta, da je največja težava v vsakem razmerju pomanjkanje komunikacije, zato bodita odprta drug do drugega in se iskreno pogovorita.

Vseh razmerjih žal ne moremo popraviti, a vendar je dobro vedeti, kaj je pomembno in kdaj potegniti črto.

1264

Nalaganje vsebine...

Loading...