To je najslabša lastnost tvojega astrološkega znamenja

2961
2961

Če verjamete v astrologijo ali ne, je včasih zabavno raziskovati lastnosti astroloških znamenj. Poiskali smo najslabše značilnosti, ki naj bi veljale za vsako astrološko znamenje!

KOZOROG

Kozorogi so lahko precej snobovski in vihajo nos nad vsako stvarjo (in osebo), ki ni popolnoma ukrojena po njihovi predstavi.

VODNAR

Vodnarji so včasih kot iz drugega sveta in le težko razumljivi tistim okoli njih – prav tako se ravno takrat ne potrudijo, da bi se povezali in razložili svoje misli drugim.

RIBI

Ribe so včasih tako zasanjane in zatopljene v svoj svet, da enostavno pozabijo na realnost – tako se jim včasih pripeti, da pozabijo na kakšen pomemben datum ali opravilo.

OVEN

Ovni so znani po tem, da so trmasti – včasih je to sprejemljivo, a se v določenih primerih prevesi v zoprno osebnostno napako. Včasih postanejo otročje trmasti, če nekaj ni po njihovo in se zaradi tega začnejo obnašati kot otroci.

BIK

Biki imajo materialistično plat, ki lahko za okolico postane zoprna –, a spoznali smo že, da obsedenost z videzom in materialnimi dobrinami ni smisel življenja.

DVOJČKA

Dvojčki imajo dvojno plat, zaradi česar so pogosto nezanesljivi in jim je težko zaupati.

RAK

Raki so pod svojim oklepom zelo nežni, vendar to pogosto pomeni, da je njihov oklep debel, saj morajo svojo nežno sredico zavarovati – včasih je težko priti v stik z njimi posebej, če se počutijo ogrožene.

LEV

Levi so egoistični – šarmantni, odločni in zabavni, ampak tudi egoistični. V določeni meri je to zdrava lastnost, a če prestopi mere okusa, je za okolico naporna in ogrožujoča.

DEVICA

Device znajo biti obsojajoče, da to meji že na krutost – majo visoke standarde, ki jih postavljajo tako sebi kot drugim. Ko jih ti ne morejo doseči, se device včasih opdzovejo vzvišeno ali užaljeno.

TEHTNICA

Tehtnice imajo mil in fleksibilen karakter, a občasno postanejo požrešne v marsikaterem oziru – rde si privoščijo pretirano nakupovanje, hitro prehano in preveč alkohola.

ŠKORPIJON

Škorpijoni so, kadar to želijo, ledeni kot led – ne da bi obžalovali, ti lahko v obraz povedo najslabše, kar so si kdaj mislili o tebi.

STRELEC

Strelčeva samozavest se lahko sprevrže v aroganco in narcisizem, ki je za okolico vse prej kot prijeten.

SE STRINJATE? :)

2961

Nalaganje vsebine...

Loading...