Otroci, rojeni v tem mesecu, so najbolj posebni!

1045
1045

Uganeš, kateri otroci imajo največ sreče v življenju?

 

Mnoge raziskave kažejo, da so decembrski dojenčki morda najbolj srečni, ko govorimo o dobrosrčnosti, dobrovoljnosti, pa tudi srčnih boleznih in atletskih sposobnostih. Ja, prav si prebrala!

Daljše življenje

Raziskava iz leta 2011 pravi, da obstaja pri ljudeh, rojenih v zadnjem mesecu leta, največja verjetnost, da bodo živeli do 105. leta ali še dlje.

Decembrski otroci so dobrosrčni in dobrovoljni

Ena starejših raziskav pa je pokazala, da se ljudje, rojeni v decembru, manj pritožujejo kot drugi in imajo manj pogosta nihanja v razpoloženju. Zagotovo eden izmed razlogov, da se obkrožiš s toliko decembrskimi ljudmi kolikor je mogoče.

>> PREBERI TUDI: TO SO ASTROLOŠKA ZNAMENJA, KI NAJPOGOSTEJE VARAJO! <<

Manjše tveganje za nastanek srčnih bolezni

Pri otrocih, rojenih v kasnejših mesecih leta, obstaja manjše tveganje za nastanek srčno-žilnih bolezni, so odkrili v raziskavi leta 2015.

Decembrski otroci so jutranji ljudje

Kot je že leta 1999 pokazala raziskava, se tisti, ki so rojeni decembra, bolj verjetno raje zbujajo zgoraj zjutraj in hodijo spat zgodaj zvečer.

>> PREBERI TUDI: TO SO NAJINTELIGENTNEJŠA HOROSKOPSKA ZNAMENJA <<

Rojeni atleti

Kdaj opaziš, da so vsi tvoji prijatelji, rojeni decembra, kar precej dobri v športu? Za to obstaja razlog: sodeč po raziskavi, objavljeni na portalu Medical Daily, imajo tisti, rojeni pozimi in jeseni večje atletske sposobnosti. Strokovnjaki verjamejo, da je to zaradi materine večje izpostavljenosti vitaminu D med nosečnostjo.

1045

Nalaganje vsebine...

Loading...