Kako veš, da je vajino spolno življenje zdravo?

897
897

Na prvi pogled se zdi, da je spolnost samoumeven del človeškega življenja, a nešteto ljudi se sooča s strahovi, zadržki in nerodnimi situacijami, preden lahko vzpostavijo “normalno” spolno prakso. Če se s partnerjem soočata s takšnimi izzivi v tem trenutku, je pomembno, da si vzameta čas. Povsem normalno je, da bo trajalo, preden se bosta lahko popolnoma odprla drug drugemu.

Najpomembnejše je, da zgradita zaupanje, da imata odprte pogovore, najdeta sladke točke drug drugega in se naučita, da se spolnosti ne sme jemati preveč resno – enkrat ko prispeta do točke, da vama spolnost predstavlja zabavo, bo vse veliko lažje in lahko bosta rekla, da je vajina spolnost zdrava.

KAKO VESTA, DA JE VAJINO SPOLNO ŽIVLJENJE ZDRAVO?

NIMATA TEŽAV S TEM, DA BI SE POGOVARJALA O SPOLNOSTI.

Pogovor je pomemben na vsakem področju življenja. Ko dosežeta stopnjo v vajinem odnosu, ki vključuje pogovor predmed in po spolnem odnosu, se lahko okličeta za mojstra spolnosti.

Komunikacija je prvo pravilo, ki vodi do zdravega spolnega življenja, pravijo strokovnjaki.

Rezultat iskanja slik za couple

ZAVEDATA SE, DA V POSTELJI NI VEDNO NUJNO VROČE.

Strokovnjaki menijo, da je izjemno pomembno, da imata realen pogled na spolnost. Živite resnično življenje, ne v filmu (za odrasle), v katerem imajo vsi udeleženci 24/7 spolni nagon, uživajo v spolnosti in le o tem razmišljajo. Tu in tam se bosta soočala s padci spolnega nagona in oslabljeno željo ter privlačnostjo drug do drugega, s čimer v osnovi ni nič narobe.

STA SREČNA.

Če nista srečna, bosta težko dosegla zdravo razmerje in posledično zdravo spolnost. Znanstveniki so ugotovili, da obstaja močna povezanost med spolnim zadovoljstvom (želja po spolnosti, redki spori zaradi spolnosti in dobro počutje v povezavi s spolnostjo) in srečo v razmerju – slednja naj bi spodbujala privlačnost in tlakovala pot za zdravo spolnost

Vir

897

Nalaganje vsebine...

Loading...