Kako veš, da si zaljubljen/a?

2222
2222

Biti zaljubljen sploh ni težko. Veliko težje je zaljubljen ostati.

 

Kaj se nam začne dogajati, ko se resnično "do konca" zaljubimo in vsi pokazatelji zaljubljenosti do onemoglosti: 

NE ZMENITE SE ZA MNENJA PRIJATELJEV

Mnenje vaših prijateljev se vam ne zdi pomembno – vseeno vam je, če ne vidijo tega, kar vidite vi. Če nekoga nimate radi, vedno iščete potrditev drugih, ko pa je človek res zaljubljen, vam tega čudovitega občutka ni treba nikomur dokazovati. Vseeno vam je, zakaj je tako – samo da je...

POKATE OD ENERGIJE

Imate ogromno energije, lahko se osredotočite na stvari, zaradi katerih bi vaše misli običajno že po nekaj minutah odtavale. Počutite se veliko bolj ustvarjalnega.

KARKOLI OBLEČE, IZGLEDA FANTASTIČNO

Imate občutek, da ji/mu vse, ampak res vse, "sede" do fundamenta. Ne zapravljate časa z razmišljanjem, kaj na njen/njemu bi spremenili. Zanima vas cel paket in niti trohnice ne bi spremenili.

KOT BI POJEDLI PORCIJO SAMOZAVESTI

Vaša samozavest sega do neba. Popolnoma mirni in izpolnjeni ste. Drugih žensk/moških sploh ne opazite in nimate več tiste razjedajoče želje, da bi našli nekoga posebnega. Kako to? Ker veste, da ste jo/ga že našli.

UBIJALI BI ZA BLIŽINO

Vseeno vam je, kaj počneta, samo da sta skupaj – moški brez težav gledate "beden babji film", in ženske brez težav spremljate "bedno fuzbal tekmo", ker vas dejstvo, da sedi samo nekaj centimetrov stran od vas, navdaja z neverjetno energijo. Strah vas je, da se bo zaradi isker, ki kar preskakujejo, vnela zofa. Nikakor se nočete ločiti od nje/njega in ko nista skupaj, ves čas mislite samo nanjo/nanj.

VIDENJE PRIHODNOSTI

Skupaj načrtujeta prihodnost – preostanek življenja z njo/njim ni več nekaj tako neverjetnega, kot je bilo pri prejšnjih vezah.

In kako še veš, da si v fazi največje zaljubljenosti? Vprašajte se, če ste dovolj zreli in sposobni, da jo razumete in izrazite. 

2222

Nalaganje vsebine...

Loading...