Kako veš, da ni pravi zate? Tile znaki ti bodo dali misliti!

5527
5527

Razkrivamo, kako pravočasno prepoznati znake, da enostavno ni pravi zate!

1. Dan bi raje preživel z družbo

Nič ni narobe z občasnim ”moškim druženjem”, vendar v primeru, da je zavoljo svoje družbe pripravljen žrtvovati vajine romantične načrte, je to mogoče dober znak za ukrepanje. Na to ga opozori in izrazi željo po spremembi.

Če se to ne obnese, mu pokaži, kako se počutiš, kadar te ”odpiše” na račun družbe tako, da tudi ti njega zavrneš in se odpraviš na dekliški večer. Če kljub temu ne bo dojel bistva problema in kako zelo te to moti, pa bo mogoče čas, da greš naprej.

2. Vse novice najprej deli z drugimi ženskami

Če o vsaki novosti v svojem življenju najprej obvesti svojo mamo, sodelavko ali prijateljico in šele na koncu tebe, potem ima tvoj moški malce pomešano prioritetno listo.

Če zdaj nisi na prvem mestu tega seznama, obstaja velika verjetnost, da tudi nikoli ne boš.

3. Ne opazi pomembnejših datumov

Velik znak, da ni pravi zate, je, da si ne zapomni datumov, ki so tebi pomembni. Seveda imajo nekateri ljudje malce slabši spomin, zato jim vsake malenkosti ni potrebno zameriti.

Definitivno pa bi moral tvoj partner imeti v mislih zabeležene pomembnejše dogodke, kot je na primer tvoj rojstni dan.

4. Nimata enakega pogleda na življenje

Ti si želiš potovanj, on pa bi raje ždel na domačem kavču. Ti si želiš otrok, on pa se raje obnaša kot otrok. Zelo pomembno je, kakšno vizijo prihodnosti vajine zveze imata.

Če se ta razlikuje, potem obstaja velika verjetnost, da bo eden od vaju v tej zvezi nesrečen in se bo vsaj enkrat v življenju ozrl nazaj ter razmišljal o vseh priložnostih, ki jih je zamudil. Velikokrat je prav pogled na življenje ogromen znak, da določen moški ni pravi zate.

5. Njegove navade ti gredo počasi na živce

Če ti gre njegovo cmokanje, lulanje v kopalniški lijak, ignoriranje umazane posode ali odvisnost od interneta že zdaj močno na živce, imaš dve opciji.

Ena je, da ga na to opozoriš ter ga prosiš, naj vse te navade opusti, ali pa da se ne potrudiš niti toliko ter enostavno že zdaj odkorakaš od osebe, ki te nervira do onemoglosti.

6. Zgodovina se ponavlja

Čeprav se zdi, da ti je popolnoma predan, ob strani pa še vedno ohranja takšne ali drugačne stike s svojimi nekdanjimi puncami do te mere, da je resnično moteče zate in ga od tega nikakor ne moreš odvrniti, temveč se ob vsakem takšnem pogovoru vname le prepir, je mogoče čas, da se od njega premakneš naprej.

Namreč, če mu ni mar za tvoje želje in za tvoja čustva, potem si te zasluži nekdo drug, ki s prekinitvijo stika z bivšimi ne bo imel nikakršnih težav. Če svoje bivše punce neprestano omenja, potem lahko tudi to vzameš kot znak, da mogoče ni pravi zate.

Vajina zveza je le vajina in nobene potrebe ni, da vanjo vlači tretje osebe oziroma osebe, ki so že zdavnaj preteklost.

7. Vse se vrti okoli seksa

Dober seks v vezi je seveda zelo dobrodošel, vendar ne bi smel biti edina zabava, ki jo delita. Če ga prosti čas izven spalnice dolgočasi, potem naj postane tudi on dolgočasen zate in se premakni dalje.

8. Na zadevo poglej širše od telesne privlačnosti

Odštej njegovo privlačno telo, zapeljiv pogled in temperament ter se vprašaj, ali si res želiš biti z njim. Če je odgovor ”ne”, potem je to vsekakor zelo dober znak, da ni pravi zate.

5527

Nalaganje vsebine...

Loading...