6 astroloških znakov, ki se vedno prepirajo

2785
2785

Vsako astrološko znamenje ima svoje pozitivne in negativne lastnosti. Preveri, če sodiš med znamenja, ki so se vedno pripravljena prepirati in ne sprejemajo kompromisov.

OVEN

Ljudje, ki so rojeni v tem znaku, se zelo hitro ujezijo. Radi se borijo in so se pripravljeni maščevati osebi, ki je karkoli storila narobe. Oven je impulziven, zato bodite previdni.

BIK

Bik lahko v trenutku spremeni svoje počutje. Ljudje, ki so rojeni v tem znaku, imajo nizko stopnjo tolerance. Vedno so pripravljeni na kreganje z osebo, ki jih je razjezila. Nasilje ni rešitev, a za bika pogosto je.

DVOJČKA

Ljudje, ki so dvojčki se borijo na svoj način in vedno dobijo tisto, kar želijo. Svojo jezo pokažejo tako, da oseba, na katero se spravijo, misli, da jo sovražijo. Brezobzirni so, a na pošten način.

RAK

Rakom ni pomembno, kdo je oseba, s katero se kregajo, saj jim je pomemben razlog, zaradi katerega se kregajo. Takšni ljudje dolgo zadržuje jezo, nato pa naenkrat eksplodirajo. Mnogi menijo, da so nori, a v resnici ne znajo nadzorovati svojih čustev.

LEV

Ljudje v znaku leva so preveč ponosni, zato je njihov ego prevelik. A jih ta hrani pri razpravah. Tudi ko gre za nepomembne stvari, se je lev pripravljen kregati. Storil bo vse, da je v središču pozornosti.

ŠKORPIJON

Škorpijon je skoraj vedno borben. Pogosto naredi dodatno škodo ljudem, ki ga ne cenijo in jim niso všeč. Zelo manipulativni so, zato nihče ne more z njimi upravljati.

 

SI MED TEMI ZNAMENJI TUDI TI? ;)

2785

Nalaganje vsebine...

Loading...