Top 5 stvari, ki jih doživiš s cimri!

2071
2071

Študente do začetka študijskega leta čaka samo še en teden sproščanja (ali izpitov). Tisti, ki ste že prejšnje leto preživeli v študentskem domu ali v stanovanju, že veste, kako deluje življenje stran od doma, tisti, ki pa s študijem začenjate letos, preverite, kaj lahko pričakujete.

1. S CIMRI VEDNO NAJDEŠ ČAS ZA DRUŽENJE.

Verjetno boste imeli popolnoma drugačen urnik, kar je povsem v redu.

Vaši sostanovalci bodo lahko jutranja oseba, vi pa nočna, potrebovali boste nekaj časa, da ugotovite, kakšno je popolno ravnotežje, ki vas bo naredilo srečno, vseeno pa se boste lahko kadar koli družili. Če ne prej, po predavanjih.

2. DOLGA PREDAVANJA SE ZAKLJUČIJO S HRANO.

Pozna študijska predavanja na fakulteti so neizogibna. V knjižnici, skupnih prostorih ali sobi boste zelo pogosto naporne dni zaključili s pico in dolgim pogovorom.

Ker ste trdo delali, se lahko nagradite z rezino vaše najljubše pice.

3. PRIPRAVE NA NOČNE IZHODE SE SPREMENIJO V PLESNO ZABAVO.

Študiranje ni namenjeno samo učenju in opravljanju izpitov. Pomembno vlogo ima tudi žuranje, z vašimi ‘partnerji pri kriminalu’ pa se boste imeli najbolje, ko se boste skupaj pripravljali na zabavo.

Priprave se spremenijo v zabavo.

4. IMELI BOSTE UNIKATNO TRADICIJO, KI JO BOSTE POZNALI SAMO VI.

V času skupnega življenja boste ugotovili, da imata podobne interese, zato boste oblikovali zabavne tradicije, ki bodo jasne zgolj vam.

Če ugotovite, da dobro pripravljate jedi, se dogovorite, da vsak teden poskusita nove recepte.

5. ČIŠČENJE PROSTORA BO POSTALO ZABAVNO OPRAVILO.

Življenje brez mame je lahko najtežji del bivanja v študentskem domu, a hkrati izziv, da se sami opomnite, da morate očistiti sobo ali oprati perilo.

S sostanovalci bodo ta opravila postala lahka, saj bosta lahko nadzorovali en drugega in se dogovorili za dneve, ko mora nered postati red. Morali pa se boste držati dogovora o teh pomembnih nalogah!

 

2071

Nalaganje vsebine...

Loading...