10 razlogov, zakaj moški varajo

3420
3420

Zakaj moški varajo? Enega tipa osebe ne zanima, kakšni so bili motivi, ali si si res želel, ali si bil žalosten, pijan, karkoli. Drugi vse povežejo s kontekstom. Varanje ne šteje, če si v tujini. Če si pijan in je bilo samo enkrat, če ti ni nič pomenila, če je šlo samo za seks ... Kaj pa se dogaja v moški glavi?  

 

Dokazano je, da so za varanje krivi tudi geni. Če ste torej že v svoji mladosti opazovali skok čez plot vašega očeta, strica ali brata, se zna zgoditi, da boste tovrstni skušnjavi bolj izpostavljeni kot tisti, ki so živeli v prepričanju, da je varanje prepovedano.

DOLGČAS

Žal so preleni, da bi vznemirjenje poiskali doma ali pa jim ga punca ne nudi dovolj, in bi se morala - roko na srce - bolj potruditi za popestritev "veselih uric". V resnici je zanj veliko lažje, da uživa na ilegalen način, saj je že odločitev za afero precej vznemirljiva. Takšna zveza verjetno ne bo trajala prav dolgo, sploh če in ko bo punca odkrila skrivne naslade svoje fanta.

NAPAD ADRENALINA

Nekateri imajo varanje preprosto v krvi in jim pomeni veliko več, kot pa osredotočanje na le eno osebo. Spet drugi obožujejo rutino, vedno enake stvari, iste osebe in eno ljubezen. Pogosto pride to tega, ker si moški preprosto zaželi malo zabave in adrenalina.

PREVEČ PREPIROV

Če se par pogosto prepira in ti prepiri ostajajo nerešeni, potem se težave kopičijo, v zraku je ogromno napetosti in moški postaja vse bolj nesrečen. V tem primeru se bosta ali borila za zvezo, ali pa bo eden pobegnil in iskal uteho drugje. V takšnih primerih se moški pogosto odloči za varanje, ki ga dojema kot pobeg od domačih težav.

EKSPERIMENTIRANJE

Ti vsekakor zagovarjajo eksperimentiranje bolj iz potrebe, kot zato, ker bi imeli priložnost. Enostavno si želijo spati s čim več ženskami in to večkrat, ne glede na zakonski stan. Verjetno se s tem dejanjem počutijo seksualno nadrejeni in boljši od drugih.

IZ NAVADE

Da ljubezni ni več, vedo že vsi vaši sosedje, vendar, zakaj bi zapuščali toplo zvezo in se ukvarjali z morebitnoim razhodom, mogoče že celo z deljenjem premoženja in poleg tega prizadeli še svoje prijatelje in sorodnike? Veliko lažje je zamižati na eno oko in varati.

3420

Nalaganje vsebine...

Loading...