ARS IŠČE PISATELJE: Prijavi se na natečaj za najboljšo kratko zgodbo
216
216

Program Ars Radia Slovenija razpisuje tradicionalni natečaj za najboljšo kratko zgodbo. Natečaj je odprt do 3. junija, komisija pa bo svojo odločitev objavila 12. julija.

Dela, poslana na natečaj, pred objavo na Radiu Slovenija ne smejo biti objavljena. Dolžina ne sme presegati 6300 znakov s presledki vred, v nasprotnem primeru komisija dela ne bo mogla upoštevati.

Izbor bo opravila tričlanska strokovna komisija, ki bo podelila tri nagrade v vrednosti 1000, 750 in 500 evrov. Komisija bo predvidoma nekaj dodatnih besedil predlagala naročniku v odkup.

Natečaj je anonimen. Avtorji naj prijavljena dela pošljejo v štirih nepodpisanih izvodih, označenih s šifro in s pripisom Natečaj za najboljšo kratko zgodbo, in sicer na naslov: Uredništvo za kulturo, 3. program – program Ars, Radio Slovenija, Tavčarjeva 17, 1550 Ljubljana. Glede na izkušnje prejšnjih let avtorje opozarjajo, naj ne pošiljajo svojih podatkov v priloženih kuvertah.

Pritožba na izbor ni mogoča. Naročnik vsem avtorjem, katerih dela ne bodo nagrajena ali predlagana v odkup, zagotavlja, da prejetih besedil ne bo reproduciral, predelal ali javno objavil. Prejetih izvodov zaradi anonimnosti natečaja tudi ne bo vračal.

PRIJAVA JE MOŽNA TUKAJ.

216

Nalaganje vsebine...

Loading...