Slovenski Primark že išče zaposlene

4730
4730

Primark je v zadnjih letih zrastel iz v Sloveniji bolj nepoznane znamke v trgovino s pestro ponudbo, ki je vsem cenovno dostopna. O tem, da trgovina zdaj prihaja v Slovenijo, smo že pisali, na spletni strani pa so zdaj objavili, da že iščejo prve zaposlene, pravijo pa, da bodo v prihodnje iskali tudi prodajalce.

Trenutno iščejo vodje v prodaji, ki so ambiciozni, entuziastični in samoiniciativni ter zmožni uspešno motivirati svojo ekipo. Postopek izbiranja bo potekal v angleščini, zato se je treba tudi prijaviti v angleščini, prijava pa je možna do 9. novembra.

NA VOLJO SO NASLEDNJA DELOVNA MESTA:

NAMESTNIK VODJE ODDELKA

Vodji poslovalnice pomaga pri vodenju več kot 100 zaposlenih. Potrebovali boste odlične vodstvene in komunikacijske sposobnosti, strast do prodaje in stremeti k odličnosti.

MANAGER ODDELKA

Dobro mora poznati razvoj marketinga in dosegati marketinške cilje, optimizirati prodajo in skrbeti za zadovoljstvo stran.

VODJA VISUAL MERCHANDISING EKIPE

Ekipa, ki skrbi za vizualni izgled, se vsak dan sooča s kreativnimi problemi in s svojo kreativno žilico svobodno ustvarja navdiha polne stile v poslovalnici in izložbah, ter s tem spodbuja in povečuje prodajo. 

PRIJAVIŠ SE LAHKO TUKAJ.

4730

Nalaganje vsebine...

Loading...