S tem na razgovoru narediš vtis na delodajalca!

4875
4875

Na službenih razgovorih se moraš potruditi, da se prikažeš v najlepši možni luči. Pomembne so seveda izkušnje, soustanovitelj podjetja SportyCo, Marko Filej, pa pravi, da ga kot delodajalca pritegne predvsem ena lastnost. Vlogerka Lepa Afna je z njim samo zate opravila intervju, v katerem razkriva, kako na službenem razgovoru narediti vtis.


Marko Filej je Lepi Afni povedal, da ga pri iskalcu dela na razgovoru za službo pritegne njegova energija in želja, da se nekaj nauči. Najbolj pomembno se mu zdi, da je kandidat proaktiven in zna nekaj pokazati. Ko greš na razgovor, moraš torej vedeti, za kakšno podjetje gre, s čim se ukvarja in predstaviti smernice ter svoje ideje za prihodnost v podjetju.

BOLJ KOT IZKUŠNJE ŠTEJE ŽELJA PO ZNANJU

Filej poudarja, da so sicer izkušnje pomembne, bolj pa je pomembno, da se je iskalec dela v času hitrih tehnoloških sprememb pripravljen učiti nove stvari. S tem namreč pokažeš, da si pripravljen dopolniti svoje znanje, z inovativnimi idejami pa lahko še posebej pripomoreš podjetju. Podjetje lahko za vsako tehnično stvar najde novega delavca, če pa ima kandidat že na razgovoru ideje in cilje, je to dober znak, da je nezamenljiv.

TE ZANIMA ŠE:
Kako do tvojega prvega šihta?

KAJ PA ČE HOČEŠ ODPRETI SVOJE PODJETJE?

Soustanovitelj podjetja SportyCo je povedat, da je podjetništvo zanimiva, hkrati pa zelo zahtevna pot.

Če se želiš podati po njej, moraš biti pripravljen trdo delati, saj pravi, da je takšno delo 95% napora in 5% lepih trenutkov. Vsak se mora torej sam odločiti, če se je pripravljen odrekati in veliko dela opraviti sam.

CELOTEN VIDEO SI LAHKO OGLEDAŠ TUKAJ:

TE ZANIMA ŠE:
20 stvari, ki jih delodajalci ne želijo videti v tvojem življenjepisu

DOBRODOŠLI V ODRASLOST!
Če si ravnokar izgubil/-a študentski status ali dopolnil/-a 26 let, je Vzajemna pravi naslov zate, saj te bo enostavno pripravila na odraslost. Ob sklenitvi najugodnejšega dopolnilnega zavarovanja pa prejmeš tudi eno izmed lepih daril.

Spremljaj portal ODRASEL.SI, kjer skrbijo za vedno sveže, zanimive in zabavne vsebine o tem, kako se vesti na službenih razgovorih, kje poiskati aktualne informacije o službah in “kako si spedenat gud šiht.”


4875

Nalaganje vsebine...

Loading...