Dobrodošli v odraslost ali KAKO SE ZNAJTI NA PRVEM ŠIHTU

3533
3533

Že imaš svojo službo? Včasih se je na prvem delovnem mestu težko znajti, še posebej, če si mlajši od vseh sodelavcev in se počutiš, da te zato tretirajo drugače. Če si se že kdaj znašel v podobni situaciji, je ta članek kot nalašč zate!

DOBRODOŠLI V ODRASLOST!

Si se v kakšni službi že počutil, da tvoja plača ni dovolj visoka za delo, ki ga opravljaš?

Da se kljub tvojim kompetencam sodelavci do tebe vedejo drugače kot do ostalih?

Seveda se vsak kdaj znajde v podobni situaciji, še posebej po 26. letu, ko napoči čas za sklenitev dopolnilnega zavarovanja in iskanja sanjske službe, ki bi ti nudila popolne delovne pogoje.  Pri tem pa veliko mladih naleti na problem.

Rezultat iskanja slik za coworkersPomembno je, da se v službi med sodelavci počutiš dobro in enakovredno.

TE ZANIMA, KAKO TI LAHKO PRI TEM POMAGA GAŠPER BERGANT?

V okviru nadaljevanja projekta Vzajemne DOBRODOŠLI V ODRASLOST se boš lahko naučil, kako v službi dobiti avtoriteto in spoštovanje sodelavcev, kako se pogajati za boljše delovne pogoje in kako dati odpoved, če ugotoviš, da neka služba pač ni zate.

S pomočjo stand-up komika Gašperja Berganta boš na šaljiv način iz prve roke izvedel vse o tem, kako se kako se izpogajati za boljši služben avto, kako najbolj kreativno dati odpoved in kaj od mladih pričakujejo delodajalci. In o vsem bomo poročali tudi na portalu mladismo.si!

V odraslost bomo potovali tudi s priljubljenim stand up komikom,Gašperjem Bergantom in njegovimi nasveti iz prve roke.

TVOJI PRIPOMOČKI NA POTI V ODRASLOST:

1. "Must have" Priročnik za tvoj prvi šiht

Na spletnem portalu Moje delo si lahko preneseš brezplačen priročnik, ki ti bo pomagal pri pripravah na razgovor in na prvo službo, prav tako pa se lahko udeležiš delavnic, ki te bodo pripravile na odraslost.

2. Super nagradna igra z lepimi nagradami

Na spletni strani Odrasel.si preveri, kako lahko sodeluješ v veliki nagradni igri in si priboriš odlične nagrade, ki ti bodo pomagale pri pripravah na prvo službo.

3. Spedenaj zavarovanje in že imaš eno skrb manj

Pri zdravstveni zavarovalnici Vzajemna lahko skleneš dopolnilno zdravstveno zavarovanje pod super pogoji, kajti osnovno zdravstveno zavarovanje v večini primerov krije le del stroškov zdravstvenih storitev, ostalo pa je treba (drago) doplačati. Dopolnilno zdravstveno zavarovanje ti krije razliko ali del razlike stroškov do polne vrednosti standarda zdravstvenih in z njimi povezanih storitev nad deležem, ki ga krije obvezno zdravstveno zavarovanje.

3533

Nalaganje vsebine...

Loading...